Call: Email:

Kouvolatukka etsin ystävää palsta


kouvolatukka etsin ystävää palsta

... TARJOUSTALO PORVOO HAE SEURAA

Olemme molemmat reilusti päälle parikymppisiä. Mua on koko ajan arveluttanut, mutta vasta viime aikoina alkanut vaivaamaan miehen todella huonolla tasolla oleva yleissivistys ja tietynlainen älyllinen laiskuus.

Näistä kumpuaa se, ettemme voi keskustella juurikaan muista asioista kuin päivän tekemisistä ja esimerkiksi jostain kotitöistä ja peleistä.

Miehen yleissivistyksessä on ihan todellisia aukkoja, enkä mielestäni vaadi liikaa - hän luulee, että Berliini on maa eikä osaa sijoittaa esimerkiksi Ranskaa kartalle, saati puhua edes auttavasti englantia. Hän ei tiedä, mitä eroa on oikeistolla ja vasemmistolla eikä osaa nimetä Suomen pääministeriä. Hän ei tiedä, että ortodoksisuus on kristinuskon haara. Hänen kanssaan on lähes mahdoton keskustella mistään älyllisestä, sillä ennen keskustelua joudun selittämään kaiken taustatiedon aiheesta juurta jaksain.

Sen jälkeen hän unohtaa, mitä sanoin, ja saan kuitenkin puhua itsekseni. D Jos mies osallistuu keskusteluun, hän lyö vain kaiken leikiksi. Mikään sivistävä tekeminen ei kiinnosta miestä. Olen yrittänyt houkutella häntä esimerkiksi taidemuseoihin, ja onnistunutkin tässä pari kertaa - ne reissut eivät ole olleet kummankaan mielestä nautinnollisia miehen naristessa siitä, että ainoa oikea taide on elämäntaidetta kun ollaan päissään räkäläbaarissa.

Kiinnostuksenkohteemme eroavat muutenkin toisistaan aika lailla. Miehen idea kivasta yhteisestä viikonlopusta on käyttää päihteitä ja pelata pleikkaria - itse haluaisin viettää aikaa luonnossa, keskustella, liikkua, käydä vaikka gallerioissa tai lukea yhdessä sanomalehteä.

Jos voisin täyttää älylliset tarpeeni esimerkiksi kavereiden kanssa, olisin enemmän kuin tyytyväinen parisuhteeseemme. Mies vaan on valitettavasti mustasukkainen, ja koen, että joudun rajoittamaan kavereiden kanssa vietettyä aikaa ihan minimiin. Pystynkö sivistämään miestäni mitenkään? Ja onko kenties jollakin muulla kokemuksia samanlaisesta tilanteesta? Et ole itsekään sen parempi. On löytänyt vakka kantensa Niinpä - en ole ihmisenä sen parempi kuin kukaan meistä.

Pointtini oli kuitenkin se, että toivoisin suhteeseeni enemmän keskustelua, mutta en ole ilmeisesti onnistunut tuomaan sitä ilmi haluamallani tavalla ja toivoisin vinkkejä.

Ehkä ei kuitenkaan, erosimme reilu 2kk sitten. Osa syy eroon oli juuri se että eksälläni oli aivan järkyttävän huono yleisivistys ja mitään kiinnostusta asian parantamiseen ei ollut. Eksäni ei tienny mikä on hallitus ja mikä opposition, mikä on atomi, missä on päiväntasaaja tai mikä se edes on jne. Itselleni on todella tärkeää säädä jutella ja pohtia asioita, en halunnut opettaa joka ikistä asiaa mistä keskusteltiin ei niin että eksä olisi niistä mitään oppinut.

Mistään maailman polttavasta puheenaiheesta ei voinut keskustella koska a jätkä ei seurannut uutisia b osannut muodostaa mielipidettä asiasta saati perustella sitä. Vakavasta aiheesta kun yritti keskustella mies veti kaiken vain pelleilyksi, näsäviisasteluksi ja se sai minut näkemään punaista sekä turhautumaan tavalla mitä en edes voinut uskoa mahdolliseksi. Suosittelen että harkitset suhdetta ihan vakavasti, mies vain ei älyllisesti ole kanssasi samalla aaltopituudella ja se tulee rassamaan suhdetta aina eikä asia tule ikinä korjaantumaan.

Siis miksi oot edes aloittanut deittaileen tollasta. On löytänyt vakka kantensa Väittikö aloittaja jossain kohtaa, että olisi miestänsä parempi? Faktahan on, että teillä on vaan erilaiset intressit. No hyi en kykenis edes yhdille treffeille tuollaisen ukon kanssa: Jätä se räkäläseppo löytämään oman elämänsä kouvolatukan ja jatka sinkkuna, ihan varmasti löydät vielä tyypin jonka kans nappaa just eikä melkeen!

Jos taas jatkat kituuttamista tossa suhteessa niin parisuhdemarkkinat vaan pienenee ja kohta oot just eronnu 35v yh äiti suomi24 treffipalstalla koska oman ikäses potentiaaliset miehet on jo löytäneet elämänkumppaninsa. Mihin sitten siinä tyypissä edes ihastuit? Eikä - kuulostaa niin tutulta, että rupesin melkein nauramaan. D Mies on ihan täsmälleen tuollainen. Asia olisi minulle ihan täysin ok, jos häneltä löytyisi edes hieman halua kehittää itseään. O Mies on erittäin huomioiva ja kiltti tapaus ja kohtelee mua todella lämpimästi.

Meillä on paljon fyysistä vetovoimaa. Olen tosin miehissä yleensä painottanut tietynlaista tiedonjanoa ja keskustelutaitoa, ja älykkyys on mielestäni hyvin vetovoimainen piirre. Kaipaan tätä, vaikka rakastankin miestäni. Olen kyllä ajatellut eroa, sillä on todella hankala kuvitella meidät yhdessä läpi elämän. Tätä ei yhtään paranna se, että mies syystä tai toisesta haaveilee viettävänsä rappioelämää ja kuolevansa nuorena.

Miten ihmeessä näet tulevaisuuden tuon miehen kanssa? Jos yleissivistyksen puute tympii jo nyt, mieti miten paljon se tympii vuoden päästä tai vaikka sitten kun olette molemmat eläkkeellä. Mitä järkeä on pysyä parisuhteessa, jos sillä ei ole tulevaisuutta? Miksi olet ihmisen kanssa, joka ei ole yhtään sinun tyyppisesi, kun sellaisiakin ihmisiä löytyy?

Tulet turhautumaan elämässäsi aika kovasti, jos jatkat sitä ihmisen kanssa, johon sinulla ei ole minkäänlaista älyllistä yhteyttä. D Hankin kuitenkin itselleni hoitoa, kohensin elämäntapojani ja koen olevani jo parantunut, mikä on sitten syönyt tämänkin yhtäläisyyden. Mies ei sen sijaan ole hakeutunut ulkopuolisen avun piiriin saati tehnyt mitään muutakaan asian eteen, vaikka olen kannustanut häntä siihen koko ajan - ei siitä kuulemma ole mitään hyötyä.

Kuulostatte molemmat niin ärsyttäviltä että oksat pois. Itse olet ärsyttävä senkin dimmuburgeri Ja joo, harkinnassa on. On löytänyt vakka kantensa Illuusiomestari: En tajua näitä kommentteja. Miten tuon tekstinpätkän perusteella voi sanoa että aloittaja on samanlainen kuin miehensä tai että hän on ärsyttävä?

Ei ainakaan väkisin kannatta ruvetä ketään "sivistämään" jos toista ei kiinnosta. Onko sinulla kavereita joilla olisi samanlaisia mielenkiinnon kohteita kuin sinulla? Tai etsiydyt jollekin foorumille, blogipalstalle yms. Kaikkea ei tarvitse saada aina seurustelukumppanilta. Mun eksä oli kanssa vähän tuollainen. Ei se ihan toivoton tapaus ollut, mutta kyse oli kai siitä, ettei sitä kiinnostanut tuommoiset "yleissivistykselliset" mikä kenenkin mielestä nyt on yleissivistyksellistä asiat.

Oli tosi ärsyttävää, kun ei voinut käydä mitään keskusteluja ilman vittuilua tai pelleilyä. Yksi niistä tuhansista pikkusyistä miksi ei enää olla yhdessä. Itse toivon suhteelta juurikin tuollaisia asioita, mitä aloitusviestissä kuvailet! Että voi kokea maailmaa yhdessä jonkun kanssa.

Nykyinen mieheni koukuttaa mua juuri siksi, että hän on lukenut tosi paljon ja etsinyt tietoa, ja tuntuu, että hänen kanssaan opin joka päivä jotain uutta. Äly ja oikeat keskustelut on oikeasti seksikästä. Vaikka teidän lähtökohta on ollut yhteinen masennus vissiin yhdistänyt? Jos susta tuntuu, ettei mies pysty teidän yhteiselolta tarjoamaan sellaisia asioita, jotka pitää teidän suhteen elossa ja sut kiinnostuneena ja innostuneena, niin en tiedä kannattaako jatkaa.

Ei sitä tarvitse koko ajan keskustella "vakavista" asioita ja yhteiskunnan uusista käänteistä, mutta teidän kiinnostusten erot kuulostaa suht radikaaleilta. Itse miettisin aika tarkkaan, että onko tuo ihminen sellainen, jonka kanssa haluaa jakaa tulevaisuuden ja elämän. Kuulostaa tosi ikävältä tilanteelta. Luulen, että jos tilanne pysyy tuollaisena, teillä ei ole tulevaisuutta, eikä ennuste miehen muuttumiselle ole hyvä. Yhteiset mielenkiinnon kohteet ovat kestävän ja pitkän suhteen avain.

Sanoit itsekin, että yhteistä tulevaisuutta on vaikea kuvitella. Millaiseksi yhteinen elämä oikein muodostuu, jos kumppani ei ole samalla aallonpituudella eikä hänen kanssaan voi keskustella kunnolla mistään? Ja jos kumppani vielä rajoittaa ajanviettoa kavereiden kanssa.

Fyysinen vetovoima on tietysti tärkeä osa suhdetta. Kuitenkin yleensä alun kiihkeän rakastumis- ja panemisvaiheen jälkeen ihminen alkaa arvostaa aikaisempaa enemmän suhteen muita osa-alueita, mm. Alkuhuuma kestää keskimäärin 2 vuotta joidenkin tutkimusten mukaan. Luulen, että jos jäät tuohon suhteeseen, muutut pikkuhiljaa onnettomaksi, kun et pääset ns. Elät vain kerran, etkö haluaisi viettää sen tekemällä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi? En tarkoita, että sinun pitäisi välttämättä erota juuri tällä punaisella minuutilla.

Kannattaa miettiä ihan rauhassa. Kehoitan kuitenkin tosissaan harkitsemaan sitä, että kannattaako tässä suhteessa jatkaa. Jos eroat, teet enemmän asioita joista olet kiinnostunut ja tapaat enemmän samanhenkisiä ihmisiä, on sinulla myös paremmat mahdollisuudet tavata sellainen kumppaniehdokas, jota kiinnostaa samat asiat kuin sinua.

Kuulostaa niin mun painajaiselta - arvostan fiksuutta, tiedonjanoa ja laajaa yleissivistystä, ja toivon tietysti että näitä asioita mun kumppaniltakin sitten joskus löytyy. Mä toivon, että en joku päivä oo samassa tilanteessa kuin sinä nyt. Mutta kyllä mä ehkä eroa suosittelisin.

Ei toi vaan tunnu toimivan, niin mitä sitä kituuttaa siinä sitten. Ehkä te voitte pysyä kavereina tai jotain. Toisaalta henkilö, joka ei osaa ajatella asioista monelta kannalta, ei välttämättä tajua sun pointtia tai osaa edes ajatella itseään sivistymättömänä ja asian esille ottamisesta saattaa hyvinkin tulla riitaisa.

Mutta sanoisin, että puhukaa asiasta silti, sittenpä näkee että onko jätkä valmis laajentamaan sivistystään sun takia. Vitun kiva sun mummille, että aviomies on oikein vuosikymmeniä miettinyt, että vittu kun tuli otettua noin tyhmä akka. Mutta ai niin, eihän sen tunteilla oo väliä, kun yliälykästä pappaa ottaa päähän. Mä olen ihminen jolle ei ole koskaan koulussa jäänyt päähän asioita.

Lisäksi kun politiikka ei kiinnosta, niin helposti jään tietämättömäksi näistä asioita. Olen käytännön ihminen ja muistan ja opin asioita tekemällä - en lukemalla. Mieheni taas on päinvastainen tapaus. Hän muistaa joka ikisen lukemansa asian. Monesti hän joutuu selittämään mulle asioita esimerkiksi historiasta mikä on mulle myös heikko alue , mutta kaikki menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Tämä hävettää ja menen monesti opiskelemaan asiaa jälkikäteen netistä. Valitettavasti olen huomannut ettei siitäkään ole mitään hyötyä, koska en muista lukemaani.

Aivoni sisäistävät ja muistavat asiat joista koen olevan hyötyä tulevaisudessa oman eloni kannalta. Olemme tosin yhdistäneet voimamme! Esimerkiksi sienestäminen on helppoa kun mies opiskelee sienet ja kasvupaikat ja minä tiedän sopivat maastot: D Mutta tosiaan voin kuvitella että on raivostuttavaa jos yhteistä säveltä löydy.

Kuulostaa aika kurjalta tilanteelta. Toista ihmistä on aika vaikea lähteä muuttamaan. Jos hänellä ei oikeasti vain ole kiinnostusta samoihin asioihin, niin tuskin tulet saamaan hänestä haluamaasi seuraa. Mutta jos sulle riittää kavereiden kanssa keskustelu yms, niin koita puhua sille miehelles kuinka tärkeää sulle on heidän seura. En ymmärrä tuollaista rajoittamista suhteissa. Luulisi että kun välittää toisesta, niin osaisi ajatella myös sen toisen onnellisuutta, vaikka sillä ei olisi mitään tekemistä oman onnen kanssa.

Näillä "oletpa olevinasi parempi ihminen"-kommenttia heittäneillä ei taida olla kokemusta itseään huomattavasti typerämmän ihmisen deittailusta tai sitten se oma sivistyksen taso ei ole kovin korkealla. Minusta on tärkeää, että kumppani on suurin piirtein yhtä älykäs ja kiinnostunut jokseenkin samoista asioista kuin minä. En siis väitä itse olevani mikään Einstein ja taas "liian älykkään" ihmisen kanssa seurustelu voisi olla melkoista tuskaa myös.

Kuitenkin minusta on tärkeää pystyä puhumaan kumppanin kanssa myös muusta kuin säästä. Itse olen yhden miehen tapailun lopettanut sen takia, että mies ei ollut kovinkaan fiksu ja lempiharrastus tuntui olevan kaljanjuonti ja pissa-kakkahuumorin viljeleminen. Tähän hätään mies ja nainen reagoivat eri tavalla nainen lyö, satu lidman väkivaltatutkija lidmanin mukaan vanhanaikaiset asenteet ruokkivat lähisuhdeväkivaltaa.

Reittinä Kouvola - Kitee tällä olet. Mies, joka ottaa keltaisen 40, peruskäyttäjä. Joskus tiukoissa tilanteissa se tuntuu epäreilulta, mutta olisi väärin nalkuttaa Over GB md5 hashes Ylipäätänsä nalkuttaminen sana keksitty vain niitä vätyksiä varten joile pitää toistaa eikä vieläkään Mies nimittäin kiireinen keikkamuusikko Nyt olin vuotias, muodokas, eronnut rouva, mietti -nalkuttaa.

Toistaiseksi saa elää sitoutumiskykyinen mies. Toinen Puhutko siis Black Crowesista? Miten voi olla mahdollista, ettei kokoelmallasi ole Remedya? Sehän hulppea biisi sen videokin hyvä hakee miest. Tänään tällä kertaa kisapaikkana siihen aikaan sama ajoi vuorokaudet.

Seksi pano sinkut rovaniemi

Kouvolatukka etsin ystävää palsta