Call: Email:


porno haku nai mua

Menin autoni luokse ja avasin oven, astuin sisään ja starttasin. Corollan moottori kehräsi iloisesti käynnistyessään. Peruutin tielle ja aloin ajaa kohti tyttöystäväni Sofian taloa. Ajoin autoni Sofian kotipihaan. Aioin juuri soittaa hänelle, kun hän tuli ulos. Sofia avasi oven ja istuutui etupenkille. En ollut ennen käynyt ystäväni Matin kotona, mutta heillä kuulemma oli iso talo, koska he olivat rikkaita. Sanoisin jopa kartano, kun näin heidän perheensä talon omin silmin.

Olin kyllä ennen nähnyt talon, mutta en tiennyt, että hän asui siellä. Parkkeerasin Corollani muiden autojen viereen. Kävelimme kohti talon ulko-ovea. Matkalla näimme puutarhan, joka näytti olevan hyvin hoidettu. Astuimme kuistille ja minä soitin ovikelloa. Kuului komea kumahdus, kun kello soi. Hetken päästä ovi aukesi ja musiikin ääni voimistui. Ovella seisoi kaverini Matti.

Astuimme eteiseen ja katselimme vähän aikaa ympärillemme. Laitoimme kengät samaan läjään, missä muutkin kengät olivat. Sieltä saa hakea syötävää ja juotavaa.

Tuolla on olohuone, täällä vessa ja yläkerrassakin on pari vessaa ja makuuhuoneita, Matti sanoi ja vinkkasi silmää. Porukka alkoi olla nousuhumalassa.

Päätimme itsekin lähteä hakemaan joitain viinaksia keittiöstä. Pöydällä oli monenlaista juotavaa ja syötävää. Otin pullon kolmosolutta ja avasin pullon. Sofia otti myös samanlaisen. Kippistimme, joimme pulloista hieman ja menimme takaisin olohuoneeseen. Huomasin siellä toisen kaverini, Jarkon, tyttöystävänsä kanssa. Hörppäsin taas oluttani ja katsoin Sofiaa. Hän oli vähän enemmän kännissä kuin minä, koska oli jo juonut koko pullon sillä aikaa, kun minä olin jutellut Jarkon kanssa.

Otin kaksi lasia kaapista, kaadoin meille lasit puolilleen kossua ja laimensin sitä vähän Jaffalla. Hieman väkevää oli, vaikka oli laimennettua. Kun kaksi lasia oli mennyt, otimme lisää olutta. Istuimme taas olohuoneen sohvalle. Olimme jo aikalailla kännissä, Sofia varsinkin. Katselimme, kun parit kävelivät kiihkeästi toisissaan kiinni yläkertaan. Yhtäkkiä Sofia kysyi minulta jotain mullistavaa.

Mieltäni kaivoi yhä Sofian ehdotus. Kaverit lähtivät alas ja minä ja Sofia jäimme kaksistaan. Tuskin hän estäisi, itse oli ehdottanutkin. Laitoin oven lukkoon ja menin Sofian luo. Otin hänen minihameensa ja paitansa pois. Katselin, kun hän nukkui mustat pitsipikkuhousut ja valkoinen toppi yllään.

Toppi taisi olla vähän liian iso, koska hänen toinen tissinsä näkyi. Housuissa alkoi olla tiukkaa. Vedin Sofian pikkuhousut sivuun ja tarkastelin hänen posliinipilluaan.

Hän ei reagoinut mitenkään. Sormetin klitoriksesta ja puristelin toista tissiä. Keski-ikäinen nainen on superkiimainen. Keski-ikäinen nainen ja pojan ystävä. Keski-ikäinen nainen haluaa munaa sisään.

Keski-ikäinen nainen on syntynyt nussiimaan. Keski-ikäinen nainen nussii kuin huora. Keski-ikäinen nainen nussii taksissa. Keski-ikäinen saksan nainen on nymfomaani. Keski-ikäinen äiti strippaa keitiössä. Keski-ikäinen äiti haluaa kahta miestä kerrallaa. Alexa on joka päivä kiimassa vaimo. Isotissinen, keski-ikäinen vaimo ratsastaa sohvalla. Keski-ikäinen vaimo masturboi kylvyssä. Keski-ikäinen vaimo on erittäin kiimainen.

Kendra Lust on keski-ikäinen mutta joka päivä kiimassa. Isotissinen ja keski-ikäinen MILF haluaa munaa. Keski-ikäinen nymfomaani haluaa munaa. Keski-ikäinen huora imee spermat suuhuun.