Call: Email:

Korkokenkä fetissi lahti seksi


korkokenkä fetissi lahti seksi

. Olipa kiva kuulla miten kiinnostuitte. Onneksi selvisin parin päivän kivuliaalla kädellä ja pannarihan oli hyvää Moi tuota voisiko joku antaa puhelinnumenronsa ja juteltaisiin kaasun pumppaamisesta. Jouni kiinnittää kattoon seksikeinua, johon keinujen kädet ja jalat voidaan tarvittaessa sitoa kiinni. Yleistä on kokea myös kiinnostusta joitakin materiaaleja kohtaan. Olkoon vaikka nimeltään Eeva. Se korko on tukeva ja taittuu vähän eteenpäin. TEKSTIVIESTI TREFFIT RAKEL LIEKKI SEX VIDEOS

Korkkarifetissi on ollut ja itänyt yhtä kauan kuin seksuaalisuus yleensäkin Äidistä se lähtee, kun tytärtäkin korkokengät kiinnostavat. Äidilläni tapana kulkea korkokengissä kaikkialla, myös kotona Se kiihotti sit sain toiselta naapurintytöltä ihan omat kun ne kävi sille pieneksi. Mulla kaikki lähti liikkeelle tädistä, joka käytti ja käyttää edelleen aina korkokenkiä. Aina innolla odotti hänen vierailujaan, koska silloin ilmestyi pihaan korkojen jälkiä.

Niitä oli sitten kiva sormella mittailla kuinka syvälle korot olivat uponneet. Silloin pystyi vain haaveilemaan miltä tuntuisi saada sormi noiden korkojen alle. Joskus tuli hiukan yritettyäkin mutta koskaan kuitenkaan onnistumatta. Jälkikäteen ajateltuna, ei sen olisi pitännyt olla mahdotonta, koska ala-aste ikäiset usein leikkivät lattialla ja helppohan siinä olisi ollut "eksyä" leikkimään liian lähelle tädin korkoja.

Tein mummulassa ollessani ala-asteikäisenä paljon juuri tuota eli leikin lattialla isoäitini vieressä. Isoäiti käytti useinmiten korkokenkiä, joiden alle olisin hyvin voinut pujottaa sormeni, mutta rohkeus ei vielä sillon korkokengän alle riittäny. Kerran kuitenkin onnistuin työntämään sormeni lähelle isoäidin kumisaapasta.

Kun isoäiti nosti päkiää, tuikkasin minä sormeni päkiän alle ja siinä samassa saapas laskeutuikin pusertamaan sormia. Tuollainen kumisaapas ei satu ollenkaan, mutta se tuntui silti mahtavalta.

Isoäiti ei aluksi huomannu koko tapausta ja seisoi tyynen rauhallisesti käteni päällä, mutta sitten tei pahan virheen eli liikutin sormiani saappaan alla, jolloin isoäiti huomasi seisovansa sormillani.

Se kauhisteli tapahtunutta ja minä koitin vakuuttaa, ettei tässä mitään hätää Nykyään yritän käyttää aina mahdollisuuden tulla tallotuksi, mutta harvoin siinä kunnolla onnistuu. Saakohan tämän alkamaan uudestaan. Eräs tilanne tuli mieleen noin 20 vuoden takaa.

Oltiin sukujuhlissa ja siellä noin 15 - 16 vuotias pikkuserkku tuli sanomaan äidilleen että vaihtaisivat kenkiä heillä ilmeisesti sama koko. Äidillä oli ballerina ja tyttärellä korkokengät,korko noin cm korkea ja kapeat.

Äiti sitten kysyi että miksi niin tytär vastasi että on hankalat kun korot uppoaa nurmikolla. Itsehän halusit laittaa piikkarit äiti totesi eikä vaihtanut kenkiä. Loppuaika juhlissa ei ollutkaan mitenkään pitkästyttävää kun seurasin pikkuserkkuni korkoja ja miten ne uppoilivat nurmikolla.

Maahan jäi varmaan satoja reikiä koroista kun hän sitten antoi niiden upota kokonaan melkein joka kerta. Minun oli pakko käydä purkamassa paineita välillä kun se oli niin upeaa nähtävää Olisipa helppo fetissi toteuttaa miehelle,ainakin minulle. Voisi olla ihan kivaakin Kiinnostava ja kiihoittava fetissi. Miehiltä ja myös naisilta!

Kiva katsella korkojen jättämiä jälkiä ja parasta jos satuu näkemään sen. Tulee myös mittailtua miten syviä koloja korot on jättäneet ja mietittyä millaiset kengät ne on tehnyt ja miten likaisena korot on.

Parhaat korot on juuri sellaiset kuluneet ja likaiset ja jos vielä näkee niillä käveltävän vielä niistä välittämättä eli siis annetaan koron vaan upota,niin se huippua Vastaa alkuperäiseen viestiin korot tuli mieleeni eräs kevät kun olimme menossa äidin ja isän kanssa kylään. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Tehtäväni oli maata selälläni kädet ojennettuina pään taakse keittiön lattialle. Vaimo ilmoitti tekevänsä pannaria ja valitsi kengikseen kapeakorkoiset sandaalit.

Pyörähdellessään ripein askelin keittiöpuuhissaan saivat molemmat kädet silloin tällöin tuntea, mitä on, kun kiloinen rouva tallaa korolla sormelle tai kämmenelle. Ihanin hetki oli, kun vaimo pysähtyi lueskelemaan reseptikirjaa seisten samalla korollaan vasemman kämmeneni päällä. Kieltämättä ehdin ajatella, että kuinka kauan käsi kestää tällaista menoa. Onneksi selvisin parin päivän kivuliaalla kädellä ja pannarihan oli hyvää Mieluisaa tallontakesää ja makoisia pannareita Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Korkokengistä Korkokengistä oikeasti pitäviä miehiä 6.

Herrasmies haussa 06 Bi henkistä herrasmiestä, rouvalle munaa ja miestä sais imee ja nuolla samalla. Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Tallottavan unelmapannari Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa. Mua ainakin kiihottaa tyttöystävän korkeat kengät. Miten määritellään oikeasti korkokengistä pitävä mies? Noh, vaimo on saanut minulta tässä muutaman vuoden aikana n.

Kyllä, pidän aidosti korkokengistä, sekä vaimon jalassa että omissanikin ;-. On sitä meillekin kertynyt melkoinen varasto, ja on niin matalampaa kuin korkeaakin, mutta hyvännäköisiä!!! Ja koska itsekin käytän naisten malliston kenkiä päivittäin, tosin joutuu mallista jonkin verran tinkimään, ja kun naisten malleissa on paremman näköisiä!! Niitä myöskin käytetään seksijutuissa hyvinkin monin tavoin, ja ne saavat kummasti vipinää. Aamullakin kun vaimo lähti töihin, hän painoi kenkänsä jalkoväliini, ja sai aikaan jänniä tuntemuksia niinkuin ennenkin Avovaimolla ei lukumääräsesti oo vielä kovin monia korkokenkiä, mutta monet ihanan kivuliaat hetket olen niiden alla kokenut.

Suomalaisia seksikohtauksia lingam massage budapest

Asian nuru massage hieronta espoo leppävaara