Call: Email:

Suomi sinkut tallinna yökerhot


Piritan niin sanotussa rantarakennuksessa toimii pari baaria ja siinä on ollut yökerhojakin, joten periaatteessa tämä voisi olla juuri se oikea sijainti Koskiselle. Tallinnan keskustasta tänne on matkaa viitisen kilometriä.

Pian tämäkään pariskunta ei enää kävele Piritan rannalla - vaan bailaa? Ensimmäisenä on kuulemma vuorossa Viro ja Tallinna. Koskisella ei myöskään ole Virossa tällä hetkellä aktiivista, toimivaa omaa yritystä. T24 palaa tähän asiaan heti kun Koskinen avaa sanaisen arkkunsa. Pirita voisi olla oikea sijainti.

Uskotko, että Sedu Koskinen avaa Tallinnassa terassiravintolan? Vanhan kaupungin baarit jatkossa kiinni jo kello 23!?

Vappua pukkaa, joten on aika esitellä: Tallinnan parhaat krapulabaarit top 5! Kaksi rohkeaa suomalaista avasi Tallinnaan homobaarin, Vanilla Loungen Kommentit 1 Kommentit Sedu siirtyy lahden toiselle Sedu siirtyy lahden toiselle puolelle vain ja ainoastaan palkkakustannusten takia. Ja se on varma asia. Suomen palkkojen kustannukset sivukuluineen ovat niin kovat, ettei kenenkään perse moista kestä Kuinka paljon Sedukin on yrittänyt työllistää tässä maassa!

Oikea ratkaisu, Onnea matkaan Sedu!! Kiitos tästä ja muista ohjeista. Näistä varsinkin scotland yardista tykkäsin. Ravintolaohjeet olivat myös päteviä. Leave this field empty. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Jos Tallinnan yöelämä kiinnostaa, niin tästä tekstistä löydätte hieman vinkkejä paikanvalintaan. Olemme huomanneet joidenkin suomalaisten suosivan Viru Hotellin Amigoa, mutta me henkilökohtaisetsi emme sitä voi suositella, sillä yhden kerran siellä on tullut käytyä ja tuskinpa tarvitsee toista kertaa mennä.

Hinnat ovat turhan kovat ja Tallinnasta löytyy ehdottomasti parempiakin paikkoja. Mieletön salakapakka Tallinnan vanhassakaupungissa, jossa mukava ilmapiiri ja erinomaisia drinkkejä. Toinen kerrassaan ihastuttava salakapakka, johon löytäminen vaatii hieman nokkeluutta sekä suunnistustaitoja.

Myös paikan drinkkivalikoima on parasta a-luokkaa. Ehdottomasti yksi kaupungin parhaista drinkkibaareista. Sigmund Freud on tyylikkäästi sisustettu, mutta sen parasta antia ovat eittämättä baarimestarit ja heidän taidokkaat luomuksensa.

Paikka avattiin Tallinnan Telliskivi-kadulle n. Baarista on turha hakea tutun turvallisia A Le Coqeja, Sakuja sun muita, sillä listalta löytyy enimmäkseen virolaisia pienpanimo-oluita sekä ulkomaisia erikoisoluita mm.

Lisätietoa löydätte aihetta käsittelevästä tekstistämme. Tuolta löytyy oluita laidasta laitaan, joten oluenystävien kannattaa poiketa täällä. Koht on ehdottomasti yksi meidän kantapaikoistamme. Lisätietoa tästä paikasta löydätte Kohtia käsittelevästä tekstistämme. Neljännestä kerroksesta aukeaa mukavat näkymät Tallinnan vanhaankaupunkiin eikä drinkkien hinnatkaan ole mahdottoman korkeat: Lisää voitte lukea Katusekohvikia käsittelevästä tekstistämme.

Tallinnan suurin konserttiklubi, jossa on lähes joka viikonloppu jotain häppeninkiä. Paikka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Viru Keskukselta. Varaa pöytä  Lisätietoa voitte katsoa Manna La Roosaa käsittelevästä tekstistämme. Baari on ulkomaalaisten opiskelijoiden ja urheilufanien suosima illanviettopaikka jossa meno on yleensä aina hyvä. Lisäksi useammasta televisioruudusta tulee urheilua kuten mm. Juomat ovat kohtuullisen edulliset ja Nimetasta saa myös ihan ok ruokaa.

Joka keskiviikko Nimetassa on Ladies Night, jolloin naiset saavat kaksi drinkkiä yhden hinnalla. Asiakaspalvelu on yleisesti ottaen todella heikkoa, mutta jos urheilu ja kansainvälinen ilmapiiri kiinnostavat, niin Nimeta kannattaa käydä katsastamassa. Lisätietoa löydätte Nimetan nettisivuilta. Pubi sijaitsee Mere Puiesteen varrella ja paikka on sisutettu melko omintakeiseen tyyliin, sillä Scotland Yardista löytyy iso akvaario, vanhoja aseita, kirjahyllyjä sekä vanha moottoripyörä.

Tuolla on myös ihan kelvollinen viinivalikoima ja muutenkin drinkit ovat kohtuuhintaisia. Scotland Yardista saa ruokaa myös, ja viikonloppuisin paikassa on tarjolla live-musiikkia.

Matkalla D-terminaalilta vanhaankaupunkiin Scotland Yard on oikeastaan ensimmäinen kunnon pubi, joten se on myös hyvä välietappi esimerkiksi matkalla Raatihuoneentorille.

Sisäänkäynti ei näytä kovinkaan hääppöiseltä ja myös sisältä paikka näyttää enemmän kellarilta kuin baarilta, mutta viikonloppusin Levistessä on meno joka ilta katossa. Alkuillasta paikka on yleensä lähes tyhjä, sillä paikka on tunnettu erityisesti siitä, että sinne suunnataan yleensä vasta loppuillasta tai aamusta, sillä viikonloppuisin paikka on auki aamukuuteen saakka.

Levist Väljaksen juomavalikoima ei päätä huimaa, sillä drinkkejä on edes turha yrittää tilata, mutta hinnat ovat halvat ja juuri tämän takia Leviste onkin suosittu erityisesti opiskelijoiden keskuudessa.

.

Saat tietoja tulevista tapahtumista ja uusista nähtävyyksistä sekä erikoistarjouksista suoraan sähköpostiisi! Liittyessäsi uutiskirjeeseen suostut tietojesi käsittelyyn. Oletko lähdössä viettämään perjantai-iltaa Tallinnassa? Kaupungin ilta- ja yöelämä on vilkas ja monipuolinen. Mutta riippuen siitä, millaista musiikkia ja millaisia kanssaihmisiä etsit, oikean kohteen löytämisessä voi esiintyä tiettyjä haasteita, sillä huippubilepaikka saattaa vaihdella ja jopa samat yökerhot yrittävät houkutella eri iltoina eri asiakasryhmiä.

Ne sijaitsevat vanhassakaupungissa ja ovat yleensä avoinna vain perjantaina ja lauantaina, jolloin ihmiset tulevat joukoittain tanssimaan. Teater  ja  Venus  vanhankaupungin laitamilla tarjoilevat varsin samankaltaisia elämyksiä. Yllä mainituista Studio ja Prive on suunnattu nuorelle asiakaskunnalle. Musiikista vastaavat usein kansainväliset elektronisen musiikin tähdet ja DJ: Tallinnassa on kuitenkin myös erittäin pirteä tanssimusiikin underground-skene, ja uusia baareja ja klubeja avataan tämän tästä.

Monet niistä toimivat pop up -periaatteella. Bilekauden alku tuo aina uusia pelaajia pöytään, mutta kaikki eivät kestä seuraavalle kaudelle. Silti jotkut kohteet ovat pystyneet vakiinnuttamaan asemansa ja muodostavat vankan perustarjonnan kohteista, joissa tarjoillaan hyvää musiikkia moneen eri makuun. Vanhassakaupungissa tapahtuu aina jotain mielenkiintoista  Kultuuriklubi Kelmissä  Vene-kadulla.

Siellä voi olla esimerkiksi runosläm, vaihtoehtoteatteria, punk ravet tai vauhdikas kansainvälinen opiskelijailta. Parin askeleen päässä Uus-kadulla on uusi  NagaNaga , joka koostuu useista pienistä saleista ja tanssilattialla varustetusta pääsalista. Samankaltainen paikka on Müürivahe-kadun  Must Puudel , joka on toiminut jo kunnioitettavan kauan ja jossa aina tapahtuu viikonloppuisin.

Älä anna ravintolan koon hämätä — hyvänä iltana Mustassa Puudelissa bilettää satoja tanssijoita. Sinilind sijaitsee sekin Müürivahella. Sinilind  on tunnettu live-esiintyjistään ja tapahtumistaan. Lekker  on todellinen underground-keidas yökerho Vabankin kellarissa Vapaudenaukiolla.

Paar Veini  puolestaan muuntautuu viinibaarista tanssiklubiksi useimpina viikonloppuina, jolloin DJ: Suuntaa Tallinnan hipsterikaupunginosaan — Telliskiveen, joka on luovan talouden yhteenliittymien, vinkeiden baarien ja aitojen vaihtoehtoklubien tyyssija. Uusin tulokas on  Sveta Baar , joka on sekä vintage-vaatekauppa että elävän musiikin ja DJ-bileiden areena.

Siellä hengaillaan kuin jonkun oikeassa olohuoneessa ja suhistellaan sisätohvelit jalassa — mikä tietysti vain lisää tunnelmaa. Tallinnan kesäbiletys eroaa muista vuodenajoista, koska valoisat yöt ansaitsevat tulla vietetyiksi ulkona raittiissa ilmassa ja coolissa puitteissa kirjaimellisesti joskus liian viileässä, mutta hei, onhan sentään kesä.

Yksi suosituimmista kesäkohteista on  Pada  vanhan Kalasataman vieressä aivan lähellä Linnahallia. Padan legendaariset keskiviikkoillat houkuttelevata paikalle tuhansia juhlijoita. Kuohuviini virtaa valtoimenaan ja kuumat tanssijat keinuvat rytmien vietävinä aamuun asti.

Ehkä haluat kokea jotain erilaista? Lähde  Laine Klubiin , joka sijaitsee risteilylaivalaitureiden vieressä Vanhassa satamassa. Tämä paviljonki on ihanteellinen paikka äänekkääseen ja energiseen kesäbiletykseen, sillä lähimmät asuintalot sijaitsevat usean kilometrien päässä. Voit olla varma, että kesäkuukausina täällä on tapahtumia melkein joka ilta, usein niitä järjestetään myös täysin spontaanisti.

Oiva kesäjuhlintakohde on myös Telliskiven sydämessä sijaitseva  Peatus , jonka tanssilattia on rakennettu kahden neuvostoaikaisen junanvaunun väliin! Siitä päästäänkin olennaiseen aiheeseen eli Tallinnan yöelämän säännölliseen musiikki- ja biletarjontaan. Erilaisia sarjaklubeja on useita. Joitakin niistä on järjestetty säännöllisesti jo 20 vuotta, toisia vain muutaman vuoden, mutta ne ovat silti olennainen osa Tallinnan ohjelmatarjontaa.

Clayhills on ulkomaalaisten ja heistä viehättyneiden suosiossa, mikä merkitsee sitäkin, että seuranhakijan on syytä olla aivan erityisen liukas ja nopea, jos sopiva ehdokas osuu kohdalle.

Pahamaineisen Suur-Karja-kadun Nimeta on Tallinnan iltaelämän ikiliikkuja, jossa liikkuu myös paikallisia asukkaita. Usein täällä ollaan loppuillasta varsin liikuttuneessa tilassa. Nimeta onkin Tallinnan illan ja yön itkumuuri, jonne tullaan vetämään pitkää siimaa viimeisenä vaihtoehtona. Nimetasta on kuitenkin alkanut todistettavasti myös pitkiä ja avioliittoon johtaneita parisuhteita. Mere-puistotien Scotland Yardissa tarvittaisiin aika ajoin paria oikeaa, virkapukuista pamppumiestä, sillä niin rankaksi voi meno täällä äityä.

Sokat poksahtelevat ja miestä ja naistakin kaatuu kuin Kannaksella konsanaan. Scotland Yard on kuin kulttuurien sulatusuuni konsanaan - josta pullahtaa ulos onnellisia, toisensa juuri löytäneitä ihmispareja. Müürivahe-kadun Mustaan puudeliin on monella viha-rakkaus-suhde: Pikk-kadun Noku-baarissa ovat ulkomaalaiset niin harvinainen näky, että heihin suhtaudutaan kuin ufoihin — seuranhaun kannalta tämä voi tosin olla myös myönteinen asia. Noku tarjoaa rauhallisen ympäristön keskittyä olennaiseen ja plussaa on myös kontaktoitumisen nopeuttamista edesauttavien virvokkeiden edullinen hinta.

Kadulta pääsee sisään vain ovikoodilla, joka on Pitkiä, avioliittoon johtaneita parisuhteita

THAI HIERONTA KOKEMUKSIA HUORA OULU

Baarista on turha hakea tutun turvallisia A Le Coqeja, Sakuja sun muita, sillä listalta löytyy enimmäkseen virolaisia pienpanimo-oluita sekä ulkomaisia erikoisoluita mm. Viesti on mainos tai massapostitus. Ne ihmiset, joita "tuodaan" Suomeen eivät ole vaimoja tai tyttöystäviä. Kiva paikka, jos ei soi liian underground musa. Usein täällä ollaan loppuillasta varsin liikuttuneessa tilassa.

LIVECHATTI SEXI DEITTI