Call: Email:


pimppi net treffit suomi haku

Rakkaustarinat Laitoin ilmoituksen ja hän vastasi. Lue lisää Kaikki rakkaustarinat. Kiinnostavia profiileja jarno jarno 42 v, Vantaa. Mö Kiti 22 v, Kotka. Childish 32 v, Helsinki. Elämäpituiseen seikkailuun Se7ven 38 v, Vantaa. Moonlady 51 v, Helsinki. Olavolavsson Olavolavsson 28 v, Raahe.

Teresa Teresa 31 v, Tampere. Sanna Sanna 44 v, Somero. Mari89 29 v, Helsinki. Visual 45 v, Helsinki. Neiti Keiju Neiti Keiju 29 v, Helsinki. Neiti Kevät Neiti Kevät 40 v, Vantaa. Alice86 31 v, Jyväskylä. Katinka42 Katinka42 42 v, Pieksämäki. Voit hakea muiden jättämiä ilmoituksia joko pikahaulla tai tarkemmalla haulla. Molemmat löydät tämän sivun oikeasta laidasta.

Klikkaamalla ilmoituksen yhteydessä olevaa nappia "Lue lisää minusta" saat näkyviin ilmoittajan profiilin ja muut lisätiedot. Talven selkä jo taittunut kevättä eletään tuletko sinä,sinua ei vain näy?

Kaveriksi mulle ,nautimme yhdessäolosta ,vesillä,caravan ym. Olen varmasti kunnollinen ihminen! Kesällä matkustan aina pohjoiseen , löytyykö matka seuraa?

Voisit olla 03,02pohj tai 06e. Olen vapaa ja luotettava, kiva ja kunnollinen. Olen vain hieman arka naisten suhteen. Oon ihan kivan näkönen ja normaali kokoinen. Rehevä kypsä rouva olisi ihana: Täällä 21v BBW-nainen etsii seuraa avoimin mielin. Seuran sukupuolella ei väliä. Laita viestillä vaikka sun kik-tunnus niin jutellaan lisää!

Miestä,rehellisyys,empaattisuus,uskollisuus on Sinulle tärkeitä arvoja mitä arvostan! Ikä ,voist myös harkita. Löytyykö mulle täältä seuraa v miehestä kaikkeen hauskanpitoon mitä sit keksitäänkään ; Jos kiinnostuit ota rohkeesti yhteyttä: Etusivu Ohjeet ja käyttöehdot Tarinat Unohtuiko salasana?

Ilmoitukset julkaistaan tällä sivustolla. Hae ilmoituksia Voit hakea muiden jättämiä ilmoituksia joko pikahaulla tai tarkemmalla haulla. Toimi näin Kirjaudu palveluun puhelinnumerollasi ja salasanallasi. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Lupiiniin, rekisteröidy tästä. Saat salasanan tekstiviestinä, minkä jälkeen voit kirjautua palveluun. Anna tiedot itsestäsi ja kirjoita ilmoituksesi.