Call: Email:

Iha ee öljy hieronta


iha ee öljy hieronta

Onko kellään kokemuksia tuosta red and black paikasta? Olen kuullut usealta taholta kiitosta tosta paikasta. Huippu hyvät muijat ja hyvä palvelu. Talonyhtiön puomi on auki, voi pysäköidä parkkipaikalle nro 11, sisään pääsee talon päädystä oma ja erillinen sisäänkäynti. Hieronta oli sellainen että enemmän silitti, mutta hyvin tunnollinen. Selvästi tuntui, että joku vanhoista oli tätä opettanut, sillä liikkeet ja kuvio oli täsmälleen sama. Käsityö oli hyvä kun tyttö itse istui vatsan päälle, pää minun suuntaan.

Kun mälli oli ulkona, pyyhki kauniisti pois ja silitti vielä vähän. Heeps, Niin oliko kokemuksii saunottamisesta silleen että isommalla kaveri porukalla ja selänpesijöiksi parit tytöttöset ihan ns.

Mitä ja mistä kannattais moista saunaa kattella? Last edited by Käsityön ystävä; 4th September at Kuulostaa kyllä ihan hyvällä idealle Vähä vaan tua mökkeely kausi alkaa kääntyyn syksyiseksi.. Hintoja ja tasoja on joka lähtöön. Soitin ja sain osoitteen Kunderi 40 Muija joka otti vastaan oli noin 35v blondi. Hinnasto eroottinen hieronta 35 eur 40 eur suuseksin kanssa 50 eur seksin kanssa Otin hieronnan suuseksin kanssa. Eroottiinen hieronta oli täysin keskitasoa Suuseksissä otti rinnat paljaiksi, joita oli kiva puristella samalla kun otettiin poskee.

Suuseksi oli pikemminkin kyllä enemmän kädellä tumputusta mutta välillä otti kyllä kohtuu syvälle suuhun. Paikka itsessään oli puhdas ja siisti, huoneessa oli myös sauna joka sai myös käyttää halutessaan. Noilla hinnoilla nyt pääsee panemaan Virossa jotain nuorempaa kaunotarta, joten taidan jättää väliin, jos kerran hieronta ei edes ollut mitään erityisen hyvää.

Joku kohtuuhintainen tai edes ammattitaitoinen hieronta onnellisella lopulla tietysti kelpaisi Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 15 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Question Hedone - massage.

Page 3 of 5. Hedone - massage Mitäs ootteko vuokrannu koko saunaa tyyliin h kaveri porukalla ja sitte pari "saunottajaa" siihen miten tälläseen on suhtauduttu? Hedone - massage Quote: Find all posts by zuipzaip. Löyttyy nuit netis,näköjjää kymmenen. Vua muutama merr o välis, minnehä nuist? Komija kuutamo ollii, ku ajelin töist kottii.

Siltähä tuo näättää mänevän, ain töis. Tulloo uavistukse kohellettuu liikkoo, en tiijjä mikä o. Liekkö meekäläine tosijjaannii kuutamoll menos. Kuulosti hyvältä tuo kuutamoajelu, tunnelmalliselta. Lähetän lämpöisen ja liekehtivän terveisen sinulle kera parantavien halien. Eikä sinun tarvitse pelätä, että olo on kuutamolla. Niinhän se oli kutalellakin ja taitaa olla monella muullakin. Mitähän meidän pitäisi tehdä ettei oltais niin kuutamolla?

Yliajetullekkii, juohha lämmint ja leppee takkatult kahtoe. Myö autettaa pahhoinakkii päivin ja ollaa henges mukana. Lepoa ja lämmintä juotavaa. Tsemppiä ja haleja minultakin.: Mie tien panadoll hotti rinkin, kyll lähttöö tauit sill. Mites kiirreene viikoloppu häll o? Hyvää ruokaa ja juomaa. Vähän kotitöitä, mutta vain vähän. Ihan vuan jauhet, joka sekotettaa höyryävvään vettee. Sitä ku nuuhkkii ja vetellöö juaa. Taittaa tull kiirreene ens viikko, suap nähä sitt.

Miun tuurill sairastun tietennii heti. Hyvä työntekijä sairastaa lomalla.. Mutta nyt toivottelen hyvät yöt. Palajo kysymykssii, pittää vastata huo siis tännää, johonnii aikkaa. Väsy iskköö ihe kuhhii, hyvvii öit sinnekkii. Kaiken näkössii kuskkailluit ja jos renttootus verro lankettei täyttelemäll, joku päivä ; Mites se ny perjanttai, nii pitkält tuntu? Jos herää aikaisin, tulee päivälle pituutta 16 tuntia. Mennyt laiskotteluun, vähän shoppailua ja imurointia, puhelimessa jutustelua.

Entäs miten päiväsi meni, aurinko ainakin valaisi päivän, kai sielläkin päin? Tottoilluu, penkki urhheilluu ja laiskottelluu harrastettu tiälläkkii. Iha mukavan kirkas päivä, tulloo iha ikävä tuot päivittäist vessaetta. Vesisateessa juoksu on lempiharrastukseni: Minä en, kun en juuri pelaakkaan. Kun ei ole onnea Ja veroilmoituksen teko, taitaa olla suuret tulot?

Eepä nuist palajjoo sua, korkkeinttaa suolloo leiväll ja pikkuse mielekiinttoo elämmää. Siis totost, näkkööhä siin sivus lämmiverissiikkii ja unohtamati Suome heppoja. Eehä sitä tiijjä, mitä suap alottajan tuurill kiinni. Kyllä olisi ihan kiva palkka, jos saisi verottomana. Ja sitten lisäksi vielä vaikka mitä muita Kyllä sen leivän päälle vielä kinkkusiivun saa. Ja janottaa ; Verottomia Kirkast ja rapsakkoo uammuu. Pittäähä verojakkii makssoo, muutehha nuo par sattoo hyvä palakkast istujjoo jäis työttömäks.

Eevätkä sais pittee pitkkii Joolu- ja kesälommii. No ohan sitä varmmaa muutakkii leivän piäll, ku suolloo. Kiitos rakkaat ystävät ihanistä viesteistänne. Lämmittivät enemmän kuin mikään muu troppi. Minulla on huono ylävatsa ollut nykyään, siksi pidättäydyn tuossa parasetamoolissa. Kävin nielemässä letkun viikolla. Mitenhän se nyt näin on menny, ennen olin aina terve. En ole pahemmin akaisemmin perehtynyt yhtä syvällisesti tähän palsta kirjoitteluuni kuin nyt flunsassa maatessani.

Sain aikaan sellaisen kytkentäkaavion, joka napsautti lampun palamaan. Joudun puhaltelemaansitä hetken aikaa. Siihen virtapiirin kuuluu pari palstaa. Täytyy toisaaltasanoa,etten tiedä, meinasiko minulta palaa käämit tai paloiko sulake sitä ennen. Hämmentynyt olen tai en tiedä, mitä olen. Josalan miettimään lisää,virta kasvaa niin sureeksi, että tarvin kohta releen. Mutta oli mielenkiintoinen havainto, tosin vaatii pohdintaa.. Ei hitsi, mulla tulee kuulkaa nyt sellaista tekstiä tässä kuumeessa ja pää pyörällä, ettei kukaan pysy perässä.

Jotain tuttuakin muistelen, että työsi liittyi kirjanpitoon? Minkäslaisen yskänliäkkee se liäkär kirjutti? Ei kaitt mittää ooppium johannaist? Ku tuollaist pirtteyt näkyvis ;. Kannattaa käyttee ohojjeihe mukkaa. Itte aikonnaa pimmees otin iliman mittoo, pullosuust yöll kullaukse. En ota toiste, tull muute melekonaaset hallusinaatiot jott: Mie varmmaa vaihtasin ammattii, jos selekä ois tervveemp.

Ohan täst varmmaa huastettu puualallaha mie oon, sählleemmäs. En muista, että olisin lukenut ammatistasi. Tuosukko aina ihanasti puulta? Kiusaat minua tuolla pirteydellä. Tiiänhän minä, että kirjoitan päissäni mitä sattuu, mutta alkomaholia en juo. Ei se lääkäri puuttunut minun flunssaani. Tiesi arvonsa, keskittyi vain vatsan tähystelyyn mumisten. Eipä juuri mitään minun kanssa puhunut.

Hoitaja stten muutaman sanan vaihtoi. Tuo yskänlääke kulaus pullosta voi saada pumpun hakkaamaan, en suosittele? Mikä takskuskin ammatissa houkuttelee sinua? Oon mie tiäll vihijjaillu tuost alast. Männy haju alakkaa jo käymmää keuhkkoo ja muutennii koko ala. Taksariks sen taut, ku syrjäseuul ee tuo taksi systteemmi pelloo. Ei sua kyyttii millää. Nii oon kuullunna ja ite nähnynnä. Ei ou ennee sekkää palavelu ammatti ei.

Pitäs näättee nuorill kuskiloill ja muutennii sais oll ihimisten kanss tekemisis. Mieleinen työ on elämän suola, sanoisin. Niin, työni on hyvin vaihtelevaa. Sosiaalista, mutta myös osittain yksin puurtamista. Koneella paljon, voisi sanoa nykyaikaiseksi kirjanpidoksi. Ihmisiä tapaa usein, enimmäkseen mukavia. Parasta ovat keskustelut erilaisten persoonien kanssa. Teen kaikenlaista, paitsi laskuja en kirjoittele. Mutta vaatii kyllä terveen selän. Siihe se tyssevvääkkii, ois ollunna kolomaneks lähimmäs kaupunkis kurssikkii alakamas ; Mie tarvviisinnii kesäks tassee laskijan ja tilintekijän appui.

Ite oun uavistuksen jiävi tekemmään tuot, vaikk o miut siihe valttuutettu. Aikas lailla ollaan sekavaa seurakuntaa, mutta älä nyt käämejäs polta. Toivottavasti kuume on jo laskenut?

No kesäkuussa olisi lomaa, joten Pittää pisttee miellee ; , kentties Nyt muistan, olet kirjoittanut klapeiks panemisesta ja närreitten paikoilleen jättämisestä, tuon mukkaa voisit olla vaikka pyöveli!

Pitäisi lopettaa tämä palstailu. Jotenkin pohja putosi pois. Romahti kasaan ymärryksen myötä Hyviä päivänjatkoja teille kaikille! Särmmiin tuijjottelust ja ei töit kottii, pitäs viijjä rekall. No ehkkei nuist nyt ou arvanna.

Enkä ou siis rekkamies, metsurkkaa paitti harrastus mieles enkä taksikuskikkaa. Ommull aikonnaa ollunna sellanenkkii ammattinimike, jot pankki tätill sannois hänen poskill tull puna. Eekä laittanna sitä ammatiks, ei sitt millää.

Äkkinäisell naispuolisell henkilööll sannois, suattas hiä kahttoo meleko hävyttömäksii kieltämäti. Mutt se oll ammatti. En minä nää iliman laseja noita pisteitä ; Ajattelin, että olisit burleski taiteilija, mutta ei pisteet passanneet. Minä en jaksa tuollaisa arvotuksia ku voi suoraaki sanua tai olla sanomatta mittää.

Kiitos, kuume on laskenut, mutta nyt puskee hikiä ja palelee. Niin, nämä palstathan ovat tällaisia, se täytyisi vain hyväksyä. Tekisi vain mieli joskus tietää tarkemmin tämän rakenteesta ja taustoista. Ei ole luonteelleni ominainen paikka. Mikä on sinun mielipiteesi tästä palstasta? Elä kehttoo ressata ihttees, eihä näihe kirjutuste tarkotus ou se. Rupatell leppossii, iha pikkuse ressittee ; ja vähä muutakkii. Piä assii, jott o lupsakoit ja mukavvii samalaissii sählärijä. Ikänäkö ollut jo pitkään riesana.

Tarkoitatko, että tähän ketjuun saa kirjoittaa vain mukavia? Kelläpä ei ois, lukulasija. Höppänä ; , eekö tänne ny kirjutell kaikennäköst juttuu. Mielluummin kummissii rehellisest asijoist, ehkä pikkuse kummissii ommii asiot sallaillaa kaikk. Tiijäkkö, mul on hirveen kuuma.

Kaaja äkkiä jäitä mun hattuun tai kirijotan mitä sattuu kohta tuonne toselle palstalle, eikä se oikein sovi ja jos naurat niin vedän sutkin ketoon!! Miekkii kävin 10 astteell viäntämäs patterie tulovettä pienemmäll, helepottii kummast. Ett kai sie nyt tosissas huasta tuommossii. Ei niit taikwonto liikkeit sua tatamin ulukopuolell käyttee, korkkeinttaa sitä huuttoo ; Ota raahas kolome raahallist sissää ulos liiket, siis hengityst.

No voi elämän kevät. Mulla alkaa karkaa käsistä. Miten mä nyt tuollaista sulle kirijoitin. Kuuma tullee hujaukses, minkä mää sille maha että oo semmone. No se viilenee jo. Mulla ihan ajatus suttas, karkasi tänne apua hakemaa. Miten mää nyt tämmösii. Olen häpeissäni ja erittäin pahoillani. Toivottavasti tuo ei toistu täällä enää. Paras olisi lopettaa koko roska!! Kyllä nää palstat taitaa vaan sekoittaa ja mullakin on nyt kurja olo.

Taitaa olla niin, että mä oon nyt tulossa kipeeksi. Paleltaa ja on huono olo, että jos täyspotti tulee niin oon kohta vatsataudissa Toivottavasti on vaan flunssan poikasta.

Ei oo kyllä hotti olo vaan paleltaa Hyvä niit höyryi o välill piästell tänn. Paremp, ku sill varroojall. Myöhä ymmärrettää ja ollaa tarppeeks ettääl. Ett piäse tatammi meit mukssoommaa ;. Tiijät mikä minnuu iski. Ja löit löylyä lissää kirijottamalla tosta hengityksestä. Hyvä ettei loppunna ja nytt out tainna jo vähä raahottuukkii. Suat viell rauhhaisat yö unettii, ku uattelet jottai positiivist. Tästähä tää llta lutviitunna. Kaiken näkössii lunssia ja mahatautija näättää liikkuva, toivottavast eevät sua kiinni.

Onkos sitä kylymätetty, vähill vuatteill liikkuis? D Älä ala suttaa mun ajatuksia!! Mikäs muukkaa, eikös tää jutustelu tainna alakkoo nii ; Just tuos itekkii otin panatol HOTin, tais tull ihtteennii tauti myötätummost ;. Meinasin just kyssyy, jott onko raaha muas ja hyvä tahto? Kiitos kysymästä vähän parempi on olo. Ei onneksi pahemmin iskenyt päälle.

Unet jäi vähän pieneksi ja vähän on jyrätty olo nyt, mutta kyllä se tästä. Töissä olen ei viitsi hommia perua ihan helpolla, lapsukaisteni vuoksi kyllä välillä oon pois. Voi tuota mun eilistä viestittelyä: D Tässä kohtaa olisi paras valehdella. Olin valmiiksi levton kun tulin eilen illalla palstalle. Siellä se tapahtui tuo kuumeneminen.

Kirjoitin sinne yhden yhden hieman levottoman aloituksen: Mutta tuli se kuumuus.. Minulla alkoi suttaa päässä.

Pelkäsin, että kirjoitan pian mitä sattuu ja hyppäsin äkkiä tänne, etten kirjoita mitään tyhmyyksiä, sillä ne asiat eivät kuulu tänne, enkä minä saisi sellaisia kirjoittaa. Äkkiä kirjoitin sinulle jotain mitä päähän pälkähti eli " tuokaa äkkiä jäitä " ku en muuta keksinyt ja järki seisoi.

Ajattelin sumeasti, että saisit ajatukseni käännettyä, muuta täytyy sanoa, että ei onnistunut!! En minä ollut vihainen vaan huh huh Ihminen on loppujen lopuksi itse vastuussa, mitä puhuu ja tekee. No, kehtaanko enää naamaani täällä näyttää?

Toivottavasti saat nukuttua tänään. Lapset ovat aivan ihania. Tälle saitille suap tulla keventämmää mielt. Sitä vartehha myö ollaan tiäll ; Ja tietennii o tehty koko palstakkii varmmaa sitä varte. Arveleppa jos näitäkkää sivui e ois, mitenkä mon omassa liemessää marinoitus ja kiehus.

Mikäs nuammoo näyttäis tiäll, mie en ainaskkaa vähäst säikähä. Mistä väittelystä tämä kirjoittelu tai väittely alkoi, muistatko sinä, minä en.

Nenä alakkaa tippuu, ku rikkinäine hana. En oo oikkeesttaa kiihtyny, ku kerra kunnoll. Silloset pomot saivat kuull suoratsanat. No, näimpähä nekkii kerra hiljasena: No puhistu ainassii ilimapiiri. Toivottavasti tulee tosiaan hyvin nukuttua, samaa toivon teille kaikille täällä. Että älkäähän alkako liian "villejä" juttuja täällä kirjottaan. Kyllähän nuo lapsukaiset aina välillä noita tauteja kotiin kantaa, mutta onneksi ei oo ollut mitään isompaa nyt täytyy koputtaa puuta..

Kyllä väsy iskee niin että täytyy vaan peiton alle kaivautua, olishan se kiva jos Nyt oikeesti uteloittaa, että mitä sinä kutale teet työksesi, kun pyörit niin paljon kaupungilla? Hyvää yötä kaikille ja kaipauksen kuvia!

Tuo on kyllä inhottava tunne, kun nenästä vuotaa kuuma vesi solkenaan. Mikä vointisi on tänään? Minua on sanottu kärsivälliseksi ja pitkä hermoiseksi.

D Tuo taisi olla se pointti ; Tulkoon sekin tyhmyydessäni paljastettua. Sitten minusta on sanottu, etten ole kovin herkkä enkä tunteellinen vaan realistinen, mutta että olisin herkkävaistoinen. Mikähän ero noilla kaikilla on. Jokaisella varmaan oma mieipiteensä minustakin, kuten muistakin. Mutta oma mielipiteeni on, että en ole mitenkään viisas: D Jos olisin viisaampi, en kirjoittaisi ja avautuisi näistä asioista ; Niin ja avoin olen.

Tämä itsepohdiskelu tuli mieleen tuosta yllä olevasta horoskooppi analyysistä. Vielä Hottiksen putous kommentista.

Minä en osannut ajatella asiaa tuuolta kannalta. Olin vain uteliasEn osannut ottaa huomioon tuota puolta. Tarkoitusperäni eivät kuitenkaan olleet saattaa ketään mihinkään hankalaan tilanteeseen saatika asettaa kilpailu tilanteeseen ketään. Kyselin vain itseäni varten puhtaasta mielenkiinnostani ihmisiä kohtaan. Elähä Pappoo karkkuuta käsist, meinnaa sitä moppoo ;. Kuule mull oll kiihottumine aikk ettääll viimo yön. Tippumine loppu, mutt alako poskkii pakottelemmaa. Ei tullunna nukuttuu palajjoo.

Tännää sitt liäkkeet poskontelo tulehuksee sain. Vai kärsivälline ja pitkäpinnane? Sorii ei oo jaksanna paljjoo kirjottoo. Lämpimiä ajatuksia minultakin ja tsemppiä paranemiseen teille kaikille ja hyvää yötä: Millainen työ meillä on vai. Mä oon aikas vaatimaton mainostaan omaa työtäni, joten voisin todeta että en oikeestaan mitään ihmeellistä tee. Katsokaapas viime viikon siskonpeti, vaikka yle arenasta se oli aika hyvä.

Sen verta voin paljastaa, että mun nimimerkki liittyy erääseen toiseen aiempaan viestiketjuun Mutta yleisesti voin sanoa, että jos teille kaikki on kirkasta niin mä oon viimeviikkosen täyskuun jälkeenkin vielä ihan kuutamolla No, mitäs kutaleen iltaan kuuluu, ootkos sinä täysin terve? Tull katottuu nuo kaikk jaksot, Eekö nuo pistä vähä halavala tuos naissii. Omakkii nimi vilaht jossai ;. Kuntall vai valtioll out töis ; No, utelut sikssee.

Kaikill onnellissuus ja tervveys unnii toivottelen. Pittää aikassee lähttee pyörimmää kaupunkkii, ei kehttoo kovi myöhhää kirjutell. Ei halvalla vaan hyvällä huumorilla Huumori auttaa niin moneen asiaan ettei sitä uskoisikaan Mitenpä, lomalainen, aika on No, päivä luiskaht noppees tuoll kapunkis.

Jotennii oll kehttuuttava olo, tulttuu otin päikkärit. Nyt jakssaa tuas ;. Mittees ahertajall päivä män? Puut niin kauniin valkoisia, että oli kuin sadusta. Ja kun muualla pimeää, oli epätodellinen tunnelma. Vaikka muuten en pakkasesta välitäkkään, on aurinkoista ja kauniita ja valoisia maisemia.

Sinullahan on Kutale joka päivä hienot maisemat, kun ajelet sitä työmatkaa? Oll tännää kaupunkist pois tulles, jännä aurinkonkehrä. Vähän ku satteenkuar, mutt aurinko oll keskell kuarta.

Taitaa olla viruksia liikkeellä. Ehkä en siksi sairasta kovin usein, kun käytän c-vitamiintbl: Vai onko hyvää tuuria vain. Toipujille ja Kutaleelle oikein rentouttavaa yötä ja pumpulinpehmeitä unia: Tuurill ne laivattii seilovvaa. Meitsiiki alakaa raapustaa ommaa ketjuu, oli tämä sen verta erikoinen ja mukkaan tempaava jotta et kai paa pahaks, jos sua matkittelen: DD Juu, öitä tähän väliin tupsuuttelen ommaalla kielelläin, en kielellä vaan kirjoituskielelläin.

Ko käyttää yht paikkoo, ei pahastuta kaikkii. Se hyvä puoll täss o. Kaikk halluvvat suavat osallisttuu jutustelluu: Mitä sinä tuolla pahastuttamisella tarkoitit? En ole ainakaan huomannut. Mutta en kaikkea kyllä huomaakkaan.

Aika mukavia kirjoittajia täällä ollut. Ja omaa oloansa voi täällä purkaa, niin paljon kuin kehtaa ja uskaltaa paljastaa. Muitten asioitten puiminen yleisellä palstalla ei ole mielestäni korrektia. Aikonnaa kirjuttelin tiäll yhen Mutennii ei kaikk tykkee nuist sisäpiiri juttuloist. Oon yrittännä vähennell niit, ehkä heitän viell yhen parin päivän piäst: Eikö vieläkkää lunssa ou tullunna sinnuu?

Voisi ajatella jonkun olleen mustis tai jotain. Harmi, tsemppiä sullekkin ja uskallanko parit halaukset vielä lähettää.. Itse olen terve ainakin fyysisesti. Kohtaha se aarinko ruppee lämmittämmää. Siekkii ruppeet hyrreemmää sen myöt.

Hyvihhä tää loma alako, kerkes yhen päivän tervveen oll. Tännää pittää aikasemppaa kömppii ettonneel. Jotennii o toss, kutalleene olo ;. Parantavia unia teille kaikille: Kuka on tuo S? Usein häntä kaipaillaan täällä? Pääsenkö tänne jälleen karkuun? Tein vissiin huonon aloituksen toiselle saitille: Milloin opin pitämään suuni kiinni, voih!! Ei kärsisi enää runoilla. Kyll tiäll ny tuas jaksettaa, pijin tuos päikkärit ;. Ittennii pitäs käyä toissaalle heittämäs jottai. En taijja, viell käyä: No, ei kehttoo urheill hyvi palajjoo.

Nukuttaa, ku tapun nappovvaa nuammaa. Voi kauhia, miten paljon haukkuma-viestejä oli sillä aikaa tullut ikävä palstalle. Tuli pahamieli toisten puolesta. On nämä melkoisia saitteja, voi hyvä luoja sentään: Itsekki laitan avan hulluja aloituksia, mutta en haukkuma. Joo ei kannata urheilla, toivu rauhassa, ettet saisi jälkitauteja!! Ootko enää hengissä siellä? Tiällähä minnee oun, minnekkäs muanne sitä ; Aika hiljaseks muuten männynnä tiäll?

Helpotus, luulin että olisi sattunut jottai.. Ku sairaanaki oot ollu. Tänään uskalsin sitten ekaa kertaa tuon taudin jälkeen kevyesti urheilemaan ja täytyy sanoa että hyvää teki. Oon mä paljon muutakin kerennyt tietty puuhaamaan tänään. Mitäs te ootte täällä nyt ollu niin kiihkeinä ja villeinä, vaikka ootte ollu kuumeisia.

Kyllä teillä tuota kuntoa piisaa Tiettekös muuten, että syntisyydenkin voi kaiketi nykyään testata. Jos tulee korkeat tulehdusarvot niin on syntisempi. Että ehkä se kuume teilläkin aiheutti noita ainakin syntisiä ajatuksia.

Syntisen leppoisaa loppuiltaa kaikille muistakaa olla kiltisti. Mites kutaleen vointi on? Ilimankos hoitsut ee ruppee mittoommaa nuit tulehusarvoi.

Ainaha myö ollaa kiltist ilima kilttii. No, hyvä että olet suht kunnossa. On täällä osalla palstalla jutut mennyt kyllä hieman levottomaksi, ei tässä oikein pysy tolkuissaan. Nyt pitäis kyllä vähän testata. Laittakaas joku hyvä pahkinä purtavaksi ei maapähkinöitä kun tota virtaakin vielä riittää. Taijja tännää ennee uskalttoo kirjutell, toissall tull heitettyy yks juttu.

Minulla on ollut koko viikko 6ksi aamuvuorot. Ei tässä ketjussa muilla hommat leviä kuin minulla: Myönnän syyllisyyteni, pankaa vaan rautoihin ; Pitää ryhdstäytyä. Tuli tuosta Hottiksen pähkinästä mieleen tuo Kutaleen pistekirjoitus.

Kutale liittyikö ammattisi metallisen valssin pyörteisiin? Hottiksella aina yhtä ilmavan pirteät viestit: Kuin tuulahdus raikasta lmaa, kun joku aukaisee ulkooven. Missähän jotain tuttuakin on? Kyll hä töis metall syöp lauttoo ;. Nii koko ajan JT o hilijasemmaks muuttunna. Liekkö säikähtännä jottai ;. Sulla muistooksen ooll rankka-ammatti, pittäähä sull oll joku kevennys paikkakkii.

Ett jaksat töitäis hoittoo. Meinaatko, että olisi säikähtänyt, toivottavasti ei: Tulisi vain takaisin, kun hän oli niin tasaisen rauhallinen. Tämä Ketju kolisee, kun minä irroittelen: Ahaa, entinenkin työsi liittyi puualaan. Ajattelin, jos olit valssaajja ja se sai pankinnaiset punastumaan. Se Rasittaa myös henkistä puolta. Päämärkänä saa painaa menemään, että ehtii kaken tehdä.

Oiko niin, että olet tehnyt koko ikäsi töitä puualalla? Kyssyit etellist työt ee ollu puu, muovi oll 16v. Enne sitäkkii oll kyll puu ; Pistettää siut iha sekasi. Nii mutt mittee sinä tiett, ni se o totell tärkkeet niill ihimisille ja niill muillekkii. Ei monest varmmaa ou siihe. Sekasiha minä oon jo muutenki kakinpuolin. Minulla tuo hoitaminen ja palvelu tulee luonnostaan. Tavallaan saan toteuttaa itseäni: Minusta ei olisi taas tuohon sinun hommaan, enkä ole varmaan ainut.

Se on sellanen ketju tämä elämäkin ja yhteskunta. Juu se on varmaan mielenkiintoinen ja kehittyvä ala tuo muovi ja komposiittipuoli Mutta mitäs sä kutale nykyään teet, kun kumia poltat niin ahkeraan meinaan tuota sinun kaupungissa ajelua? Minä en mistään pistekirjoituksista tai savumerkeistä ymmärrä.

Laittakaa vaikka palapelejä tai kuva-arvoituksia. Vois tuot ajelluu verrata uavistuksen MV: Sulle ja mullekkii pähkinnöö purtavaks siin o miu aikonnaa ollu ammattinimike. Ei oo pisteit eekä savvuu. Täss tappaukses ois mahtanna pistteet jelepata ; D. Kiva kun olette minua ajatelleet. En ole mitään säikähtänyt, paljon nähnyt ei vähästä säikähdä: Olen pyrkiny vähentää, siis palstailua. Lisäksi remontti menossa, väsyttää. Ett kai vua ou "montaasi menetelmäll" remontoinu?

Ihan vieras termi minulle. Aivan, aivan nyt muistan: Ei ole niin iso projekti, että seinät hajoais. Mutta kun ajattelin tehdä itse, vie aikaa. Voi olla että haukkasin liian suuren palan: Tässähän tämä vknloppu sitten meneekin.

Mutta väsyttää, kohta mentävä nukkumaan varmaan. Meinasitkos mualata vai tapetoijja? Jos rupevvaa kehttuuttammaa, piet pienet talakkoot. Siis sekä että teen. Ja mikä ettei talkootyövoima kelpaisi minulle: Harmi, ku o tauti ; No, ollaa henkes mukana silti.

Miks ett osallistu sivu alalaita, "luatikkoleikkii"? Kyllä väsymys vie voiton. Muiskis ja hyvvee yöt ruatajall, mie viell h Sinäkö se olitkin, arvaa mihin osui? Vaallee sävyssii unnii siull. Kva, että tulit jotain tuttuakin: Et ole ollut liikaa äänessä: Aion itse vähentää palstailua ja nyt kun remontti vie ylim. Kutaleen pähkinät on kyllä kovia purtavaksi.

Mistä pähkinöistä muuten oikeasti pidätte? Minusta pecan- tai cashew pähkinät on kyllä parhaita, sopii esim. Nyt mä tiedän kutale mikä sun ammatti sitten on, tuo MV: Äläkä nyt väitä, että mun arvaus meni ihan metsään. Kyll se homma nimi on tuos numero sarjas, Eilehä nuit oll tuoll muil saiteill ;. Millohha oisin nähänynnä elävvii lehemmii viimeks, ohhoh en muistakkaa ;. Sä sitten härnäät mua, karseen pitkä numerosarja ei ota erkkikään selvää.

En härnnee enemppee, ku muitakkaa pähkinnöö pyysit. Oha siin 12 kirjaint. Sanoskos näi, ei ain välttämättä oo miltä näyttää. Mä voisin käyttää nyt jonkun oljenkorren. Pitäiskö kilauttaa kaverille vai ottaa fifty-sixty. Ehei ota vaan se toinenkin vihje ja poista puolet vääristä vaihtoehdoista.

Pitäskö ottoo oppii arabiast, jos ois laitettunna kompakkii asijjaa. Poistettu,polliisi, palomies, muaviljelijä, valssojja, ruiskupuristus mies. Ei se itteensä voinut poistaa, sillä missään noissa kutaleen "poistamissa ammattinimissä ei ole 12 kirjainta. Sitä paitsi nuo kakki mainitut ammatit on ihan real, eikä nimenä miteenkään erikoisen hauskoja.

Niin, että kutale annapas nyt se fifty-sixty uudelleen noilla 12 kirjaimisilla ammateilla. Töissän käytin mukavan näkössii silikoonissii tyynyi ;. No ei ihme, että sua hävettää Ja nyt muakin kyllä punastuttaa Olithan no, tuota suojautunut hyvin.. Raikkaita tuulia kutaleelle, pysythän miehenä naisena miten sen nyt ottaa?

Olinhan mä nyt oikeessa? Mikä minnuu hävettäs, ei nuit tainnunna oll työ suojeluhenkilöit siihe aikkaa. No, seleviskö se ammatti? Missee sie olit oikkees? Mä oon aina oikeessa. Kerran luulin olleeni väärässä, kun luulin olevani väärässä. Musta tuntuu, että harvemmin osun näissä oikeeseen. Mutta enköhän mä tiedä sun ammattisi tai ainakin voin epäillä tietävänä , tai sitten en tiedä. Toivottavasti et ihan "hajonnut" noin raskaassa hommassa, missä ei ylitöitäkään tunnettu.

Kuumia unia ja lämpimiä halauksia sinulle! Mitäs mukava hommaha se oll. Kahtelin tuos netist nykyssii konneit, tull iha haikkeus ;. Kumissaa täs ollaannii, ei taijja lunssa lähttee millää. Elähä painajaissii niä miu hommastain, hyvvii öit. Miten jotain tuttuakin remonttisi edistyy? Kutaleen tekstit alkaneet käydä vähän levottimiksi ; ja Hottis höystää: D Entistä ammattiasi en arvaa.

Kaikkihan suojaimet taidetaan tehdä siitä? Kyll noist vihijjeist pittää arvata. Arvele, jos Hottikkii män punaseks sie varmmaaräjähtäisit. Levottommi juttui, tottuut puhun vihjeis. Huomen pittää män, syntijjää mittuuttammaa aikassee uamust ;. Mun räjähtäminen olisi ihan suotavaa, kiitos: Emmie tiijjä, toivottavast vamppyyr tiettää. Yritä Hotti suaha kertommaa, jos ilikivvää sannoo ;. En anna anteeksi, jos et paljasta sitä!! Hottis, kerro nyt mikä se on? Taittaa pikku hilijjoo ruveta, joku sihisemmää ;.

Sä teet sen tahalleen meille kaikille!! No en naara, ehkä vähän hymmylen: Joo Voin vain kuvitella! Missäs Jotain tuttuakin on? Mie taijjan haihttuu yöpuull. Ku o rehvit uamust, se vamppyri kans. Kaikill uteliait unnii ;.

Vamppyyrit ei oo pahoja, niillä on vain nälkä ; Minä jatkan täällä pyörteessä pyörimistäni varmaan hulluuteen asti: Yhdelle seinälle värikäs tapetti, ehkä. Tulin vasta koneelle, enkä meinaa päästä läpi.

Te olette aloittaneet aikaisin tänään. Minulla suunnittelupäivä, en tehnyt varsinaista työtä. Kutale taidat olla vielä sairas, kun labraan menet. Vampyyreista tulee mieleen elokuva, jonka katsoin viime viikolla.

Oli niin romanttinen, oi voi.. Kuulostaa hienolle nuo seinät. Niin tuosta ammatista vielä. Ensimmäisenä tuli mieleen keinosiementäjä, mutta se ei olisi sopinut pisteisiin eikä muutenkaan loppukirjaimiin. Näin maalta kotoisin olevana se ei olisi ollut härskikään. Herkiä jo kiusaamasta ja kerro mikä se ammatti o?

Vai kutaleen ammatti nyt kaikkia niin mietityttää. Jaaa, mitähän teille nyt sanois. No mäpä sanon, että mitähän siitä nyt tulis jos mä kutaleen ammatin taisi olla entinen ammatti ei se enää sellaista kehtaisi tehdä teille paljastaisin. Kutale kertoi sen ihan hyvää hyvyyttään tääll nettisivulla vain minulle ja minulla ei ole tapana levitellä asioita eteenpäin, joten en voi nyt auttaa.

Teidän täytyy urkkia sitä kutaleelta. En voi nyt toivotella kuumia öitä, tulee muuten itsellekin taas kuuma yö. Joten täytyy vaan toivoa levollisia öitä kaikille. Toivottavasti huomenna on taas koko "virtuaaliporukka" kasassa. Onhan tämä kirjoittelu mukavaa vaikkei toisia tunnetakaan. Oikein virkistäviä unia palstaystäville: Vai narras se Hotti ;. Kyll se siit numerosarjast selevivvää. Yrittäkkee ny pyörritell sitä, kyll se siit selevijjää: Mähän sanoin, että uskon tietäväni, mutta se on eri asia kuin tietää varmasti.

Toi sun numerosarja on kauhean pitkä, ihan liikaa numeroita mulle. Nää numerot on mulle hieman hankalia. Mutta voisithan sä kutale laittaa lisää vihjeitä.

Kyllä mä susta kutale tykkään. Hyvihhä se ver lähti. Pistettään nelejäs vihije, nyt jo näkkyy kaikk kirjjaimettii. Kirjjaimet ovat, pipo manaajat ; D. Voipiko ennee helepompi oll. Mitä tänne kuuluu ;. Mennee, mennee ja varmmaa peräst varmmaa kuulluupi ;. Kutaleen neljäs vihje, hahah. Vois tehdä tuo JT: Mutta ei se vielä ammattia tee.

Vieläkö kutale vihjailee lisää? Panes nyt enemmän vihjeitä. Nii no, varmmaa melekkee milijjoona mahttaa tehä sitä Suomessakkii ;. Eiköhä vihjeet ollu tuos, pipo manaajat sanois. Olen teidän jutuista ulkona kuin lumiukko: Parempi, kun en sekaannu Minnekkä se kiire o?.

Pittää vua järjestell kirjjaimmii, kyll se lopult selevivvää. Ei aukene ei, ei riitä äo: Ehkä yritän huomenna virkeämpänä. Suattaa oll, jot Hottikkii o nähänynnä joskus aikonnaa nuoren tyttön tuon työn tekijjii paljoha siell kävi työntekijjii pyörähtämäs. Suattaa oll aikk vaikkee, jos ei oo koskkaa kuullu koko hommast yhistell. Juolahti tuos viell yks vihije, jätettää huomissee jos ilikkiin laittoo ettei yö unet mäne ;. Pitäs varmmaa ihtesäkkii män makkoommaa, ettei tule silimät sikkurall kirjutelttuu tyhymmii.

Kainosti toivottelen hyvvii öit, elekkeekä kahelko laukkuhinne. Jokos out kirjjaimmii pyöritellynnä ; , ei se varmmaa ennee kovi vaikkee ou. Ymmärsin sen laukun, mutta en ajatellu sitä sen enrmpää.

Olen aina ajatellut, että Kutale on fiktiivinen henkilö, joka on itse kehitelty. Olet sellainen kehittelijä ; Osaisin minäkin härnätä, mutta minun pitäisi osata valita sanani huolella, ettet ottaisi nokkiisi ja joutuisin äkkiä vetäytymään pariaskelta taaksepäin tulilinjalta.

Tämä ei sitten ollut piruilua. Toisaalta tämä palstailuhan on vain leikkiä ja ajankulua, joten tällää saa esiintyä vaikka pankinjohtajana, jos haluaa. Jotenkin minua suututtaa koko tämä kuvio. No en viännä näin pahast puhet, mut suan muutennii immeiset hymmyylemmää. Mittää pahhoo ei ou hyväntahtoses kiusottelus, ku vua ei jiä levypiäle hyppimmää: Ain sitä suap pirruilluukkii kuull.

Mutt pittää muisttoo, ettei suutu, jos takasitulloo. En o pankinjohtajakkaa, vaikk tupla kaima taittaa oll. Ei sinun juttuja voi todesta ottaa: D Taisit hieman loukkaantua ja syystäkin.

.. Ei tullunna nukuttuu palajjoo. Kaiken näkössii lunssia ja mahatautija näättää liikkuva, toivottavast eevät sua kiinni. Pojat aikonnaa kanss keittell, ne ain sihis ja ouvvolle hais. Hyvä ettei loppunna ja nytt out tainna jo vähä raahottuukkii. Eikö olisi hyvä pitää päättäjäiset? Säästää voi muissa asioissa ja laittaa sen rahan sitten johonkin mukavaan.

S IN FINLAND BEST WET PUSSY

Iha ee öljy hieronta

Iha ee öljy hieronta

: Iha ee öljy hieronta

Iha ee öljy hieronta Seksin ostaminen huora oulu
ILMAINEN NETTIPORNO KOODI NET CHAT 375
ILOTYTÖN BLOGI TAMPERE SEKSI 161
MILF BEST FUCK SALKKARIT ILMAISEKSI Eroottinen hieronta vantaa erotic massage turku
AMATÖÖRI SEKSIKUVAT PILLU Säästää voi muissa asioissa ja laittaa sen rahan sitten johonkin mukavaan. Ei aukene ei, ei riitä äo: Kiitos rakkaat ystävät ihanistä viesteistänne. En anna anteeksi, jos et paljasta sitä!! Ite oon huavveillunna prätkäst, monnii o kysellynnä onks mull sitä.