Call: Email:

Suomi seksinovellit kiimainen nainen


suomi seksinovellit kiimainen nainen

...

Päiväpeitto oli niin sotkussa että voi vaan kuvitella mitä siivooja oli ajatellut. Olihan yllätyksellinen risteily eikä tule enää varmaan toistumaan, mutta olihan kokemus ja järkytys. Myöhemmin kerroin poikien iästä ja vaimoni järkyttyi asiasta ja meni joku aika, mutta nyt asiasta on tullut meille yhteinen kiihottava tekijä ja salaisuus, mitä hyvin harva varmaan kokee koskaan ja ei varmaan kukaan edes fantasioi.

Pojat ovat varmaan kerskuneet asialla, mutta täytyy antaa tunnustus että olivat panomiehiä nuoresta iästään huolimatta ja terveitä, koska vaimoni kävi tarkastuksessa kotiin tullessa eikä mitään ollut, joten voimme siltä osin huokaista helpotuksesta.

Tuntuu edelleen uskomattomalta ja tuo meidän suhteeseen kipinää. Tämä tapahtui jo viisi vuotta sitten kun vaimoni täytti 50 ja olimme sitä juhlimassa laivalla.

Tapansa mukaan vaimo oli pukeutunut seksikkäästi ja meillä oli hauska ilta. Päätimme lähteä hyttiin nauttimaan toisistamme. Matkalla tapasimme hississä neljä nuorta miestä ja kertoivat olevansa pelimatkalla. Kehuivat vaimoa kauniiksi ja seksikkääksi saaden vaimoni punastumaan voimakkaasti.

Tulivat ulos hissistä samassa kerroksessa ja lähtivät kävelemään kanssamme ja juttelimme, kuinka olemme juhlimassa vaimoni 50 v juhlia ja pojat halusivat antaa onnitteluhalauksen suukolla. Vaimo hämmentyi ja naurahti suostuen halaukseen ja suukkoon selvästi hämmentyneenä.

Pojat kehuivat kuinka kaunis ja seksikäs vaimoni on juhlapäivänään. Sitten koimme jotain todella yllättävää kun yksi pojista ehdotti, että järjestäisivät yllätyksen vaimolleni ja heillä olisi tunti aikaa, koska heillä oli sovittu joukkueen yhteinen kokoontuminen. Hämmennyimme täysin ja katsoimme toisiamme. Tämä poika ehdotti että mentäisiin hyttiimme ja he näyttäisivät yllätyksensä. Vaimoni sanoi että kiitos ei hämillään ja en osannut sanoa mitään. Pojat jatkoivat jututtamista ja vaimoni kehumista.

Katsoimme toisiamme ja selvästi menimme kumpikin kipsiin. Sanoin että no käydään katsomassa yllätyksenne ja ajattelimme että haluaisivat ehkä halata ja suukottaa vaimoani lisää. Vaimoni nautti selvästi yhä enemmän kehuista ja olimme kumpikin hieman vapautuneita juodessamme illan aikana mutta emme voineet sanoa että olisimme olleet erityisen humalassa. Avatessani hytin oven kuulin vaimoni kiljaisun ja tämä poika nosti vaimoni ilmaan vaikka oli hieman rehevä, sellainen ihanan seksikkään rehevä nainen ja kaatoi sängylle suudellen häntä samalla kun nosti vaimoni tiukkaa hametta lantiolle.

En tajua vieläkään missä välissä oli kaivanut kovettuneen kyrpänsä esiin ja työnsi sen vaimooni , mutta me kumpikin menimme ihan puihin siinä tilanteessa ja emme pystyneet tajuamaan mitä oli tapahtunut. Vaimoni katsoi hämmentyneenä ja pyöräytteli silmiään jolloin tajusin että kokee nautintoa. Kaveri nosti vaimoni jalat kohti hytin kattoa ja näkymä oli uskomaton kun vaimoni laittautuneena stayup sukissa ja korkokengät jalassa oli nuoren kaverin alla joka pumppasi ihan tosissaan.

Tämä kaikki tapahtui täysin odottamattomasti. Innokkaana hän ei kestänyt kun arviolta minuutin nousten pois päältä kun seuraava kaveri tuli vaimoni päälle ja raotti pikkuhousuja työntyen sisään. Pojat vetivät kierroksen jokainen ja aikaa siinä meni noin arviolta viitisen minuuttia kun ajantaju hämäri siinä yllättävässä tilanteessa, mutta kaverit oli nopeita, yhtä nopeita kun he olivat taas valmiina riisuttuaan itsensä ja tunsin kuinka jalkani pettävät alta huomaten kuinka aloittivat uuden kierroksen ja nyt ensimmäinen kaveri, joka selvästi johtajana heidän porukassaan ujutti vaimon pikkuhousut pois jalasta ja silloin vasta tajusin että pojat vetävät paljaana ja laskevat sisään kun näin sen sotkun mitä neljä innokasta nuorta miestä oli saanut aikaan.

Toisen kierroksen alkaessa vaimoni huudahti että ei herranjumala oletko jo taas valmiina. Vaimoni oli selvästi päässyt pahimman järkytyksen yli ja alkoi ääntelehtimään voimakkaammin. Minä olin istunut jakkaralle kun jalkani ei enää kantaneet ja olin shokissa. Olin katselemassa live esitystä ja herran jumala vaimoni kaiken keskipisteenä. Pojat pumppasivat kovaan tahtiin toisen kierroksen ja taisivat tehdä sen samassa järjestyksessä, mutta siitä en ole varma.

Tätä tuntui jatkuvan ikuisuuden ja se sotku ja haju mikä valtasi hytin vaikka olikin hieman isompi parivuoteella oli jotain ennen kokematonta. Järkytyin siitä kuinka nämä kaverit tuntuivat olevan heti valmiit uusintaan kun olivat vuoronsa hoitaneet ja heidän seisokkinsa olivat todella tukevia yläviistoon.

Sitten yksi huudahti että hei kaverit nyt on mentävä ja alkoivat pukemaan kun yksi vielä touhusi vaimoni päällä hoidellen itsensä loppuun. Kaverit suutelivat vaimoani ja toivottivat onnea sanoen kokemusta uskomattomaksi. Vaimoni vastasi hämmentyneenä kiitos samoin.

Pojat lähtivät ja en tiedä kuinka kauan olimme hiljaa ja tuijotimme toisiamme vaimoni maatessa sängyllä hame lantiolla valuen runsaasti poikien nesteitä ulos ja sänky oli siltä kohdin kun olisi kastelukannulla vettä kaadettu.

Vaimoni oli hiestä märkänä. Kumpikin sanoi yhteen ääneen että mitä ihmettä tapahtui. Oli tapahtunut jotain mitä harva edes fantasioissaan kokee ja meillä ei ollut koskaan tullut edes mieleen tuollainen. Sitten vaimoni vasta tajusi että hänet oli maattu paljaalla useaan kertaan ja järkyttyi siitä. Tajusimme myös että vaimollani vaatteet edelleen päällä ja tiukka hame oli vaan rullattu lantiolle ja pikkuhousut limaisena hytin lattialle.

Stayup sukat ja kengät olivat myös spermassa mutta ei ihme siinä vauhdissa. Avustin vaimoni pesulle pöntölle kun hänellä voimaton olo ja kertoi saavansa usean kunnon orgasmin, joka varmasti rentoutti häntä ja edesauttoi asioiden "suotuisassa" etenemisessä. Tosikertomus jatkuu 2 osassa. Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Meillä oli sellainen poikaporukka, jotka kokoonnuimme milloin missäkin. Minä olin porukan nuorin ja elin aina sellaisessa pelossa, että minut potkitaan pellolle koko jengistä.

Mutta minulla oli yksi valtti, joka avasi minulle ovet tuohon "salaseuraan", minä osasin naurattaa muita. Kerroin huvittavassa valossa tapahtumia ja tilanteita, joihin jouduin alvariinsa, tietenkin niitä täytyi värittää, eivät ne olisi muuten kuulijoihin uponnut. Itseni lisäksi niissä tarinoissa esiintyi toisena päähenkilönä isäni, tietenkin hänen toimenkuvaansa kuului mm. Jumalan lomittaminen, ainakin minusta tuntui siltä. Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa.

Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä. Porukan vanhin oli Topi, joka oli minua neljä vuotta vanhempi, iso jämäkkä poika, joka oli musikaalinen ja hyvä imitoimaan. Hänen kanssaan me kävimme usein keskusteluja, hän esitti ansioituneesti isääni niissä tilanteissa ja minä olin oma itseni. Monenlaisia asioita me käsiteltiin: Yleisöllä oli hauskaa, kun me pääsimme oikein vauhtiin.

Kerran me päädyimme keskustelemaan tupakanpoltosta ja siinä tilaisuudessa minulta karkasi tieto, että olen jo kuukausia salaa harjoitellut sitä, olihan puheessani tietysti hyvän miehen lisää, tosi asiassa olin muutaman kerran kokeillut ja tiesin, että jos testiin joudun niin pystyn henkeen vetämään ilman köhimistä. Topi alkoi jylyyttämään isäni äänellä, että hän on asiaa kyllä jo epäillytkin, mutta nyt siitä tehdään loppu ja uhkasi antaa minulle kunnolla piiskaa, tämä onkin sitten tämän vuoden ensimmäinen risutus, hän ilmoitti.

Kaikkia meitä nauratti moinen uhkaus, jopa minua. Jotenkin Topin sanominen pysäytti tilanteen ja asia oli minusta loppuun käsitelty. Mutta kohta joku porukoista sanoi, että minut on piiskattava, koska isänsäkin piiskaa, niin on sinunkin se tehtävä.

Ne osasivat kyllä painostaa Topia, epäilivät että sillä ei voimat riitä eikä sillä ole oikein miehen luonnetta, piiskan antaminen vaatii riskin, päättäväisen ja määrätietoisen miehen, löperön on turha sellaiseen ryhtyä. Sitten ne kertoivat kuinka isä tapaa minua piiskata.

Tosin viimeisestä löylytyksestä on jo vuoren verran, mutta en minä sitä niillen sanonut, se oli sen verran nolo juttu. Kävihän se Topi lopulta minuun kiinni ja pyöritti oikein vahvemman oikeudella. Minä tiesin, että se on riski jätkä, mutta nyt minä sen myös tunsin. Joka ainoa yritykseni estää Topia retuuttamasta minua lopetettiin alkuunsa. Kamppaillukaverini oli tuolloin varmaan vuotias, mutta varmasti riskimpi kuin isäni. Ja lopputuloskin selvisi kohta. Minä makasin housut linkussa Topin polvilla ja veljellinen koura tanssi pakaroillani ja sellianen ihme tapahtui, että kun minua pyllylle mäiskittiin, niin jostain syystä slmistäni alkoi vuotamaan vesi.

Kun Topi nosti minut ylös kaikki näkivät, että jotakin valui poskillani. Topi auttoi minua nostamaan housuni ja veti sitten minut viereensä istumaan ja sanoi: Vajaan kymmenen sekunttia minä melkein uskoin mitä se sanoi ja se lohdutti minua ja torjui sieluani joutumasta hylätyksi yksinäisyyden syövereihin.

Olen minä Topin kanssa kahdenkesken monta kertaa puhunut tuon illan tapahtumista ja vieläkin minä olen sitä mieltä, että siinä on koko maakunnan riskein ja fiksuin kaveri. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Oli hitaiden tanssien opettelua, alastomuutta syystä tai toisesta ja hänen mieliasusteensa oli pelkkä puolireiteen ulottuva T paita, erittäin kiihottava asuste, kun se antoi viitteitä siitä, ettei alla ollut muuta, ja minulla seisoi ja pakotti kahta kauheammin, varmaan oli tietoinen siitä ja liekö tarkoituskin.

Kun täytti 18 niin alkoi puheet kotoa muuttamisesta ja baareissakin käynnit, eräänä viikonloppuna olimme taas kaksin kotona "Marja" baarissa ja minä kotona ja kun menin sänkyyn siinä puolen yön jälkeen, niin seistä jöpötti ja pakotti tapansa mukaan, kun kuulin, että ulko-ovi kävi, niin tein sellaisen tempun, ilman housuja kun aina nukuin, että olin selällään nukkuvinani, peitto osin pois päältä ja seisova kalu paljaana, Marja katsoi hetken ovelta, meni sitten pois ja tuli uudestaan yöpaita päällä ja istui sänkyni laidalle, otti kiinni siitä kovana seisovasta kalusta ja alkoi runkata, alkoholin tuoksukin tuntui.

Olin heräävinäni, liikahdin ja sanoin jotain, että mitä sinä.. Kun se kotoa muutto tuli ajankohtaiseksi, niin olimme viimeistä kertaa kaksistaan saunassa, pesujen ja suihkujen jälkeen Marja istui penkillä ja sanoi, että tules vähän tänne, kun menin hänen eteensä, niin jatkoi, että olen tainnut vähän kiusailla sinua, toivottavasti tämä korvaa sen, veti minut lähelleen ja teki ns.

On niistä jutuista joskus puhuttukin ihan myönteisissä merkeissä, että muistatko mitä silloin tehtiin, no varmasti.. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksinovellit Seksinovellit naisen kiima naisen kiima nymfomaanibeibe Olin niin kiimainen, etten tiennyt miten päin olla.

Lueskelin netistä seksinovelleja ja hyväilin paisuneita nännejäni kevyesti sormilla. Selasin uudelleen seuranhakuilmoitukset, mutta niistä ei löytynyt vieläkään mitään sopivaa. Istuin alasti konttorituolilla tietokoneen edessä, tummahiuksinen, normaalipainoinen, kolmekymppinen nainen ilman miestä.

Vartalossani parasta olivat isot rinnat. Rakastin sitä kun miehet tuijottivat niitä avoimen halukkaasti. Puristin molemmat nännit sormieni väliin ja kuvittelin että niitä imeskeli joku himokas mies.

Pilluni valui kiimaa paljaaksi ajeltujen häpyhuulten välistä. Tajusin, että minun oli pakko saada seksiä vielä tänään. Sujautin ylleni ohuen mekon ja laitoin jalkaan sandaalit. Kävelin autolleni posket punaisina, koska tiesin että mekon kapeat olkaimet ja antelias kaula-aukko ei millään tavalla salannut sitä että minulla ei ollut rintaliivejä.

Iltapäivä oli jo pitkällä, joten toivoin että jossain baarissa olisi porukkaa. Kiertelin autolla keskustaa ja huomasin pienehkön pubin, jonka terassilla näytti olevan remuava miesporukka. Pilluni sykki kuumana, kun pysäköin auton tien toiselle puolelle. Rinnat pompahtelivat vapaina askelten tahtiin, kun kävelin kohti miehiä.

Heidän keskustelunsa hiljeni, kun kaikki silmäparit kiinnittyivät minuun. Kuulin jonkun sadattelevan puoliääneen. Miehet vastailivat hämmentyneesti tervehdykseen.

He olivat ilmeisesti istuneet terassilla jo jonkun aikaa tuoppeja kallistellen, ja olivat jo oikein iloisissa tunnelmissa. Yksi heistä, sänkileukainen vuotias mies, jolla oli hieman verestävät silmät ja karhea ääni, pyysi minua istumaan.

Hän esitteli itsensä Timoksi ja kävi hakemassa minulle tuopin olutta. Hänessä oli samanaikaisesti jotain seksikästä ja epämiellyttävää. Istuin ihan häneen kiinni ja kiitin juotavasti lämpimästi, silittäen hänen käsivarttaan pitempään kuin olisi ollut sopivaa.

Tunsin hänen kiinnostuksensa melkein fyysisesti. Hän nojautui minuun päin ja kiersi kätensä vyötärölleni. Hänen viinantuoksuinen hengityksensä kutitti poskeani. Nojasin häneen kiimasta huohottaen kun hänen kätensä etsiytyivät pystyssä törröttäville nänneilleni. Hän veti mekon olkaimen sivuun ja paljasti rintani muille miehille. Olin pyörtyä nautinnosta kun hän pyöritteli sormiaan nännin ympärillä samalla imeskellen kaulaani.

Toisella kädellään hän veti hameenhelmaa ylös. Avasin reiteni ja paljasti kiimasta valuvan paisuneen posliinipillun miehille. Timo luiskautti sormensa vakoon ja veti sitä muutaman kerran edestakaisin hipaisten klitoristani. Nostin selkäni kaarelle ja painauduin sormea vasten. Toivoin, että hän työntäisi sen sisään. Mies oli reilusti päälle viisikymppinen, kaljuuntunut ja hiukan nuhruinen. Hän oli avannut housunsa, ja sepaluksesta sojotti paksu kanki purppuranpunainen terska pinkeänä.

Mies oli pienikokoinen ja laiha, melkein kuivettuneen oloinen, mutta kyrpä oli kuin pesäpallomaila. Ei ihme, että häntä ei ujostuttanut sitä esitellä. Molemmat rinnat paljaina nousin paikaltani kuin unissakävelijä, ja menin hänen luokseen. Epäröimättä hän painoi minut kumaraan ylleen ja alkoi nuolla ja imeä rintoja kuin hullu. Tunsin reisiäni vasten hänen kovan kyrpänsä. Jalat tuntuivat huterilta, ja koko jalkovälini ja alavatsani oli tulessa.

Mies aisti äänettömän aneluni ja vihdoin veti minut päälleen istumaan. Hän kääri mekkoni vyötärölle, että toiset näkivät esteettä mitä tapahtui. Laskeuduin varoen alemmas ja tunsin kullin paisuneen pään pillullani. Häpyhuulet erkanivat kun kanki painui niiden väliin. Ilman kiimaista liukastetta olisi ollut vaikeaa saada niin iso kalu sisään, mutta nyt se muljahti tiukkaan reikään kun vaivuin heikkona alemmas.

Pillun seinämät venyivät ison kullin muotoon ja pohja otti napakasti vastaan kun lopulta istuin miehen sylissä koko painollani. Hän imi rintojani ja ohjasi minua käsillään nousemaan ylös ja laskeutumaan alas ratsastaen kyrvällä. En ollut ikinä kokenut mitään niin eroottista. Ratsastin hekuman huipulla ja tunsin miten paksu muhkurainen keppi jyskytti sisälläni. Mies alkoi täristä ja hengittää kiihtyneesti. Tajusin, että hän aikoi laueta sisääni.

En halunnut antaa sen mennä hukkaan, joten sujautin äkkiä käteni pillulleni ja hieroin keskisormellani paisunutta klitorista.

Kyrpä pumppasi, suu imi nännejä ja sormi hieroi nautinnollista pistettä. En enää kestänyt kiihotusta, vaan laukesin äänekkäästi voihkien vain hetkeä ennen kuin allani oleva mies saavutti kliimaksin ja syöksi kuumaa spermaa pilluni täyteen.

Takuulla tekisin uudelleenkin niin, kun seuraava kiima yllättäisi.

PLUS DEITTI NUORTA PORNOA

Suomi pattaya tietokonehuolto hyvinkää

Seksi live chat päiväkahviseuraa

Suudelma kesti ja kesti. Katri ja Pena …. Olin lukenut läpi jo kaikki pomon lähettämät dokumentit ja alkuiltapäivä menikin mukavasti …. Oletko varma, että haluat jatkaa? Kai tällä on jatkoa? Pidin Aleksin päästä kiinni ja pyysin nuolemaan kovempaa ja kovempaa niin, että koko kroppani alkoi täristä ja silmissä pimeni. Puristin molemmat nännit sormieni väliin ja kuvittelin että niitä imeskeli joku himokas mies.