Call: Email:

Halvalla thaimaa huorat


... Miehet jotka käyvät joka vuosi Thaimaassa tmv, käyttävätkö usein huoria? . on halpaa ja miesporukoiden salaliitot suojaavat kotiin saakka kiiriviltä juoruilta!. heinäkuu Thaimaa on siitä hieno kohde, että siellä on uskomattoman helppo ja halpaa matkustaa vaikka koko perheen kanssa. Ruoka on . Jo hieman pienemmässäkin kaupungissa oli huorat kimpussa. Sitten minulle on jäänyt myös . 3. maaliskuu Voi songwei.eu kertaa thaimaaseen kuukaudeksi menossa 1kk . Itse en yleensä tykkää ulkomailla huorissa käydä, mutta Thaimaassa on . Thaimaan hinta taso on noussut 3:ssa vuodessa ainakin turisti kohteissa aika reilusti.

THAI DATING EROOTTINEN CHAT

Lokakuussa tultiin Bangkokiin tällä kertaa Tukholman kautta Thai Airwaysilla. Tarjoilu oli sanalla sanottuna tehokasta ja niin siinä sit pääs käymään. Heräsin just äskön täysin tuntemattomasta mestasta kahen ventovieraan thaikkumuijan jutusteluun.

Likat istu siinä parisängyn toisen puolikkaan jalkopäässä ja katto telsuu. Sängyllä ne istu siksi, kun sohvalla näky retkottavan kitapurje levällään joku outo heebo. Liekö niitä lopunajan voideltuja?

Toivotin likoille hyvät huomenet ja aloin könytä kohti kylppäriä koko ajan kiihtyvällä vauhilla, sillä mahassa alko heti istumaan noustessa velloon yks liiankin tuttu tunne. Pääasian toimitettuani otin vielä suihkun ja palasin sitten ihmisten ilmoille.

Se sohvalla kuorsannu kaveri oli herännyt yökkäämisen ääniin ja nous mun suihkunraikkauden nähessään ylös, otti paidan pois ja rojahti mun paikalle siihen likkojen viereen parisänkyyn.

Mutis sitä paitaa riisuessaan jotain ammattilaiseks siirtymisestä. Pikapukeutumisen aikana mä sit näytin niille likoille, et menkää vaan tohon sohvalle istuun ja vajosin itekin samaan ryhmään kuuluvan nojatuolin pohjalle päivittään viimeaikasii tapahtumii.

Ne likat kerto, et oltiin Hua Hinissä. Oltiin tultu sen sängyssä kuorsaavan heebon kaa Suvarnabhumista lentokenttäbussilla pari päivää sitten ja koukattu ne ämmät völjyyn jostain Hilton -hotellin takaa, mistä löytyy Hua Hinin isoin baarityttöalue. Sen lisäks tonteilta löytyy vielä yks isompi pelipaikkakatu aseman läheltä ja tietenkin yksittäisii hoitopisteitä. Jossain sen jutustelun vaiheessa se mun matkakaverikin alko tekeen heräämistä, kävi suihkussa ja kysy, että lähetäänkö baariin.

Siellä sit aamun ekojen olusien ääressä se kerto meidän tavanneen lentokenttäbussien lipunmyyntipisteen eessä. Mä olin kuulemma jo keväisistä lupauksistani huolimatta ostanu lipun Pattikselle, mut se kerto Hua Hinin yöstä niin huimii juttuj, et mun oli kuulemma ollu aivan pakko lähtee tsekkaan sikäläisii mestoi. Sitä paitsi Hua Hinin bussi oli lähössä ensin eikä mua enää siinä vaiheessa yhtään haitannu se, että kourassa oli piletti, jossa luki Pattaya.

Saman lafkan vankkureitahan ne on! Rahaa täällä ainakin palaa enemmän ku Pattijoella. Se meidän hotellihuone maksaa 1. Lisäks meidän hilpeisiin juomiin ja noiden ämmien nuudeleihin näkyy kuluneen sen verran rapeesti voimapaperia, et ATM kutsuu, jahka tässä on ensin pari tasottavaa saatu inessiiviin. Onneks on kesän jäljiltä sen verran massii takana ettei nää mun hommat yhteen Hua Hinin keikkaan kaadu.

Olin Stadissa yhen viraston työmaalla pimeesti tekeen pitkää päivää. Siellä raksalla oppi muuten pirun hyvin eestii. Perjantai- ja lauantai-illat ajoin sit vielä pimeetä taksii yhen mannen piikkiin.

Sunnuntaisin oli pakko huoltaa miestä ja varusteita. Sovittiin yhen Ollin kanssa loppukesästä stadis, et mä voin budjaa sen Pattayan kämpässä joulukuun alkuun asti, joten nyt kun se Hua Hinin keikka tuli heitettyä, ni mä suuntasin tähän Olpen townhouseen Jompparin soi kasille. Sen verran sieltä Hua Hinistä jäi pätkittäisii muistikuvii, et minään kunnian päivinä se retki ei kyllä aikakirjoihin jää. Oli takuulla Olpenkin mielestä hyvä idea majoittaa mut syksyks tähän, jahka kerron sille mitä heti ekana yönä mulle täällä tapahtu.

Heräsin nimittäin alakerrasta kuuluviin ääniin varmana siitä, et nyt täällon kyllä jo joku muukin kuin Arska. Hiivin rappuja pitkin alakertaan ja löin valot päälle. Siinä me sit sen murtovarkaan kaa pällisteltiin hetki toisiamme kunnes mä kysyin siltä, et mitä se on vailla. Rahaa se sano hakevansa.

Sanoin äijälle tulleeni just Hua Hinistä ja et mullakin on sen retken jäljiltä hynät vähän vähissä, joten eiköhän tsekata yhessä mitä täältä löytyy ja pannaan tuotto tasan. Työtäshän säkin vaan teet. Mut on Olpella rohee mesta! Tokassa kerroksessa kaks makkaria omine kylppäreineen ja molemmissa makkareissa omat telkkarit. Kolmannessa kerroksessa sit vielä jumppasali, grillikatos ja aurinkoterassi suihkuineen.

Baaritiskikin sieltä löytyy, mut juomakaapin ovet on lukossa enkä vielä oo löytäny avaimia. Telkkarii mä katon kumminkin mieluiten siitä alakerran isosta kotiteatterisysteemistä, josta oon tähän mennessä löytäny 73 kanavaa.

Elokuvia, poliisisarjoja ja tietty urheiluu tulee tsekattua niin perkeleesti, et meinaa toisinaan se pääasiakin jo unohtua. Noitten ämmien takiahan täällä ollaan.

Pimut kun pääse tähän kämppään sisään, niin mun ongelma on saada ne täältä seuraavana päivänä ulos. Mä kun oon aina ollu luontojani tämmönen kierrätysihminen. Sen verran oon kumminkin antanu siimaa, et siinä vaiheessa, kun ne kuvittelee tosissaan asettuvansa tähän taloks, ni annan niiden ensin kaikessa rauhassa siivota ennen kun lyön tonnin kouraan ja sanon, et tosta kakkoskadun ja tän soin kulmasta löytyy mopotaksiasema ja lavat kulkee rantakatua pitkin.

Siinäkin mielessä tää Olpen mesta on jees, ettei kukaan ainakaan täällä tuu vinkuun mitään lakanamaksuja siinä vaiheessa kun daami hakee henkareitaan respasta. Sekin maksu on niin thaimaalainen keksintö, kun olla ja osaa. Erillinen lakananvaihtomaksu kun ainakin mun mielestä perustuu sellaseen ajatukseen, ettei siinä hotlassa muuten juuri lakanoita vaihdeta. Pattiksella nyt vaan jokanen kynnelle kykenevä tahtoo osille näitten likkojen tienesteistä.

Siinä rupee sivukulut oleen kohillaan, kun likkojen tonnin lisäks pitää maksaa baarimaksua paateroo ja lakanamaksua paateroo. Vielä kun mopotaksit keksii alkaa periä vaikka paateroo ekstraa herkän tavaran kuljettamisesta, ni mä ainakin rupeen tosissani harkitseen muuttoo tonne rannalle, jossa sillon takavuosina tuli jokunen kuukausi jo asuttuakin. Siellä tyttöjen taksa on — bahtia ilman mitään baari- tai lakanamaksuja. Se tapahtu Pattiksen soi kasilla.

Siinä rantakadun ja kakkoskadun välissä. Tuli ykssuuntasta pitkin vastavirtaan selän takaa jalan päälle. Minä tietenkin suoraan kanveesiin lukua ottaan jalka tohjona ja ranteet ruvella. Se ämmäkin kaatu sen moposa kanssa ja alko välittömästi ylös päästyään huutaan mulle ja vaatiin korvausta särkyneestä peilistä ja mopon kylkeen tulleesta naarmusta.

Neljää tonnii se multa kinus vaikka ite oli tullu päälle ja vielä semmosesta suunnasta, josta ainakaan liikennesääntöjen mukaan ei kenenkään olis pitäny tulla.

Onneks mulla oli kaveri mukana todistamassa joten mä tsekkasin, et mul oli passi messissä ja sanoin, että eiköhän mennä tonne soi ysin kulmalla olevalle poliisiasemalle kattoon kuka korvaa kellekin ja mitä. Se elli näki Suomen passin ja sano, et sillä on suomalainen mies ja soitti sit siitä sille, et tulee Hapen luo selvittään sitä asiaa. Poliisi ei selvästikään ollu sille ihan se ykkösvaihtoehto niissä oloissa. Se tulikin jo kolmannen kaljan aikana ja kuultuaan ensin sen muijan ja sen jälkeen mun version alkuiltapäivän riennoista se oitis lähetti mut Pattaya Memorialiin paikattavaks ja anto sen muijan kuulla kunniasa.

Sano, ettei tommoselle voi mopoo antaa, kun ajelee ykssuuntasta vastavirtaan ja vielä ihmisten päälle. Se bööna oli tosi myrtsinä ja katteli mua kun murhamiestä, kun lähin könyyn siitä sitä Memoriaalia kohti. Se on onneks lähellä, siinä kakkoskadun toisella puolella. Miehensä lupas hövelisti juopotella niillä sijoillaan aina siihen asti, et mä tulisin sairaalalaskun kaa takas.

Huus vielä perään, ettei yhtään haittaa jos on jonoo, kun hänellä ei oo tapana paeta rikospaikoilta. Sairaalassa ne sit voiteli sen mun kintun jollain aineella ja laitto siihen semmosen tukisiteen. Teippasivat ranteet sen jälkeen kun oli ensin putsannu haavat ja vasta sillon mä huomasin, et toinen polvikin oli auki.

Sekin putsattiin ja käärittiin pakettiin. Sairaalan apteekista laittovat vielä särkylääkettä messiin. Lupauksesa mukaan se kaveri, Eki, mua siellä Hapella oottelikin ja anto mulle kuitin perusteella sen 1. Tää vanha loisto on kolviaan myöten lakastunu!

Mun uusi aamujen valo ja iltojen ilo sanoo nimekseen Myy ja on tietty semmonen ruskeesilmänen ja mustatukkanen, -senttinen ja jotain 45 -kilonen seksikone, joka kaiken muun hyvän lisäks vielä hieroo niskat, pesee vaatteet, siivoo kämpän ja auttaa ulos lähtiessä kengätkin jalkaan.

Kaikki tää kymppitonnilla kuussa plus asunto ja ruoka mun luona, tietty! Tän täytyy ny olla sitä aitoo rakkautta. Ei mun entinen muija Suomessa ikinä tollai, vaikka tuli paljon kalliimmaks. Me vuokrattiin tää kämppä Park Lanen alueelta viime tammikuussa seittemällä tonnilla kuussa plus sähkö ja vesi.

Sitä ennen oli vietetty joulua, uutta vuotta ja vielä loppiaistakin mun hotellihuoneessa niin, että hädin tuskin kauppaan päästiin välillä, kun ruokaa ja juotavaa piti jostain saada. Saatiin tingittyä vuokraa alas, kun mä löin kerralla nimen vuoden vuokrapaperiin ja maksoin tän vuokrankin ennakkoon. Sit me käytiin Tescosta ostaan muijalle riisinkeitin, mulle kahvinkeitin ja perustettiin tää meidän nykyinen lemmenpesä tänne periferiaan.

Jääkaappi, telkkari ja mikro täällä oli sentään ennestään. Mä en oo aiemmin tätä mitenkään viittiny korostaa, mutta kyllähän mä tiedän olevani vähän tämmönen laitapuolen kulkija. Hamppari, joka elättää ittesä lähinnä pimeillä työmailla ilman verokorttia, mutta jos jotain positiivista haetaan, niin ei mua fattan luukulla oo ikinä nähty.

Mikään veronmaksajien elätti mä en oo ikinä ollu vaikken osallistukaan somalien, mustalaisten ja muiden virkamiesten elättämiseen, niin kuin kansalaisen kuulemma kuuluis. Tää kaikki vaan johdatuksena siihen, että kun mää oon tämmönen, niin totta munassa mun daami on pimeesti rajan yli tänne Myanmarista loikannu viisumiton pakolainen, joka heti tavattaessa otetaan kiinni ja palautetaan sinne, mistä se on tullukin.

Arvaatte varmaan, että on tää meikäläisen mamma enempi semmosta kotona viihtyvää sorttia. Sen puolesta mä saan kyllä mennä ihan miten ja minne mielin ja se on tyytyväinen, kun sillä on oma sänky, telkka, vessa ja se riisinkeitin. Sen ekan mun antaman kymppitonnin se lähetti Western Unionin kautta lyhentämättömänä äidilleen sinne Myanmariin. Kerto, että sillä on siellä sisko ja kaks veljee, joita se tuskin enää koskaan näkee. Mä koitin enempiä ajattelematta ehottaa, että voitashan me joskus käydä niitä kattomassa, mutta se kysy kauhistuneena, et millä mä sen jälkeen ikinä kuvittelen sen tulevan tänne takas.

Ja kuka sitä muutenkaan mihinkään Myanmarin takaskutseihin viittii lähtee rämpiin. Mutta ei niin hyvää, ettei jotain huonoakin. Kun mä aloin puhua näistä jutuista, ni armastus rupes itkeen ja sano et mä meinaan hylätä sen.

Mä siihen, et älä ny, kato, kun me on vasta tammikuussa tehty tästä kämpästä koko vuoden kattava vuokrasopimus. Sullon tässä maksettu kämppä koko siks ajaks kun mä oon Suomessa ja sitä paitsi mä laitan sulle Western Unionin kautta tuleen sen kympin joka kuukaus,  ni pysyt marjoissa.

Jä käydään ostaan sulle oma puhelin, ni voidaan pitää yhteyttä pitkin kesää. Mä soittelen sulle päin, ni ei tu laskua. Myy rupes siinä jo pikkusen rauhottuun, mut kysy vielä, et onks mul vaimoo Suomessa. Vastasin, ettei tasan tarkkaan oo ees asuntoo. Se ihmetteli vähän aikaa, et mihin mä sit siellä Suomessa meen, jos ei kerran kämppääkään oo ja mä siihen, et satavarmana Helsinki-Vantaan lentoasemalle, mut siitä eteenpäin onkin sit vähän elastisempia nää suunnitelmat.

Työmaat saa olla missä päin Suomee tahansa kunhan sieltä löytyy sänky, suihku ja vaikka spriikeitin, ni heti on paikalla suo, kuokka ja Jussi. Ilmeisesti mun elekielessä oli jotain huvittavaa, kun se alko nauraan mun jutuille ja me päätettiin vuokraa tän viimesen kuukauden ajaks mopo ja kattella tätä meidän uutta kotiseutuu vähän tarkemmin.

Myy ei oo aiemmin uskaltanu ja mullekin se on jääny vähän vähemmälle, vaikka Walking Street sivukujineen ja Pattayan soit kasista kutoseen on kyllä loistavasti hanskassa. Mut ehkä me näissä oloissa kattellaan jotain muuta.

Mikä piru siinä on, ettei nää mun Pattikselle paluut oo viime vuosina menny oikein putkeen? Jos eivät heti passintarkastuksen jonosta vie vankilaan, ni sit mä ite onnistun toikkaroimaan humalassa Hua Hiniin, vaikka Pattijoelle piti päästä.

Tällä kertaa mä tulin sillä Finskin aamukoneella ja suuntasin ihan ennakkosuunnitelman mukasesti siihen viime tammikuussa Myyn kanssa vuokraamalleni kämpälle Park Laneen täysin selvistä päin ja avasin oven ihan omilla avaimilla vaan löytääkseni kämpästä kaks täysin tuntematonta tyyppiä. Pikku Myytä ei tietenkään näkyny missään, kun en ollu sille kertonu tulostani etukäteen. Halusin nähdä, millä mallilla asiat täällä on.

Nythän tää sit nähtiin. Edellisistä keikoista oppineena mulla onneks oli joka ainoo Thaimaassa tehty sopimus-, päätös- ja tuomiopaperi messissä ja siitä nipusta mä sit revin vuokrasopimuksen maksukuitteineen kehiin ja kerroin niille olevani tän kämpän se virallinen vuokralainen ainakin ens tammikuuhun asti. Aussit sano vuokranneensa sen kämpän ihan hyvässä uskossa joltain tyypiltä, joka oli esitellyt sitä kun omaansa ja kulkenutkin sisään ja ulos omilla avaimillaan niin, ettei ne mitenkään voinu tietää mistään tällasesta.

Syyskuun alussa olivat kämppään tulleet ja kolmesta kuukaudesta sopineet. Mä kerroin niille, että niitä on nyt sitten täkäläiseen tyyliin vähän vuokrahuijattu ja että ens yönä tässä kämpässä nukun ainoastaan minä ja sit mahollisesti joku vähän täkäläisempi vieras, mutta teidän on paree hakee joku uudempi kortteeri.

Ne sano kyllä lähtevänsä, mut halus ensin sen vuokrahuijarin paikalle selvittään asioita. Niillä oli sen puhelinnumero ja sillon mulla välähti. Kysyin, onko sen luurin numero ja siihen ne, että joo. Se oli Myyn numero. Kerroin niille, et se on tän kämpän asioita hoitavan gimman luuri ja ne katto mua vielä kummastuneemman näkösinä kun äsken. Sanoivat vuokraajan kyllä olleen joku mies.

Mä sit siihen, että eiköhän soiteta äijä paikalle, kun mullakin rupee oleen sille vähän asian tynkää. On nimittäin mun ostama puhelin ja alkaa pikku hiljaa sen luurin ostajaakin kiinnostaan, että miten se on sille jätkälle päätyny.

Jätkä tulikin paikalle ihan kymmenessä minuutissa eikä sen ilme ees värähtäny, kun se näki mut. Mistäs se mut olis muutenkaan tienny, kun ikinä ennen ei oltu nähty.

Aussimies pelas hövelii isäntää ja pyys sen istumaan. Kysy, että otatko oluen. Sit ku se istu siinä sohvalla sen bissesä kanssa, ni mä laitoin sen vuokrasopimuksen siihen sohvapöydälle sen eteen ja sanoin, että viittiks muuten kattoo, mitä täs lukee.

Sitä oli ihan kiva seurata, kun se luki ja luki ja kalpeni koko ajan enemmän. Sit se rupes hikoileen ja täriseen. Alko itkee ja katteli samalla ympärilleen sen näkösenä, että mistäs täältä pääsis nyt ihan helvetin äkkiä ulos.

Kysyin siltä jätkältä, et arvaaks se kuka mä oon. Se änkytti jotain, mistei saanu mitään selvää. Mä kerroin sille olevani sen asunnon se varsinainen vuokralainen ja lisäks sen puhelimen omistaja, johon se ihan äskettäin oli vastannu.

Sanoin sitten lopuks, et tästä asuntopilasta sä vielä selviit rahalla, mut et lähe tästä huoneesta omin jaloin, jos Myylle oot jotain tehny. Se vollotti, et saisko se soittaa yhen puhelun, johon mä, että et ainakaan mun luurilla. Tänne se puhelin ja heti! Se rupes poraan ja kerto olevansa Myyn veli ja tulleensa rajan yli laittomasti siskonsa perässä, kun äiti oli kertonut että siskolla on hyvä elämä Pattayalla.

Se pyys mua ite soittaan yhteen sen puhelimen muistissa olevista numeroista. Se numero kuulu Myyn kämppikselle ja sitä kautta sais Myyn kiinni ja tänne alta aikayksikön. Mä sit annoin sen soittaa ja se rupes puhuun jotain sellasta kieltä, joka ei ainakaan thailta kuullostanu. Ehkä se tosiaan oli se mitä sano olevansa ja ehkä niitä laittomasti maahan tulleita burmalaisii on tässä kivikylässä enemmänkin.

Jätin jätkän vetisteleen siihen sohvalle ja häivyin parvekkeelle tupakalle kun ensin sain sen aussimiehen lupaamaan, että vahtii ettei tyyppi livistä. Myy tuli noin puolessa tunnissa. Pyys ettei ainakaan poliisille soitettais, kun se olis sitten sekä hänen että velipojan tervemenoo takas Myanmarin hektiseen hauskanpitoon. Se oli niin söde ettei sille voinu oikein vihanenkaan olla, joten mä totesin vaan, et tähän kaikkeen löytyy varmaan joku hyvä selitys ja löytyhän sille.

Homma oli menny niin, et yks kaunis iltapäivä velipoika oli vaan seissy siinä oven takana pieni laukku messissä ja oli kyselly asunnon ja työpaikan perään. Rahaa sillä oli ollu taskussa bahtia uuden elämän alkupääomaks. Myy kerto velipojan olevan oikein riuska heebo, mutta laittoman ja paperittoman siirtolaisen on aika vaikee saada hommia muualta ku kalastuslaivoilta jos on heteromies.

Sisämaan sissinä se velipoika ei sitten ollu vielä oikein mitään löytäny vaikka koko ajan ettikin mitä tahansa duunii ja auttaakseen veljensä uuden elämän alkuun oli Myy sitten päättäny, et vuokrataan tätä kämppää 7.

Tarkotus oli ollu tyhjentää kämppä sitten, kun mä ilmottasin tulevani takas. Että väliaikainen järjestely tämä vaan…. Kuluneet viikot Myy oli sit budjannu siellä samassa paikassa missä se asu jo sillon, kun ekan kerran tavattiin ja velipoika eleli jossain aaltopeltihökkelissä joittenkin muiden laittomien rakennusmiesten kanssa ja kyttäs joka päivä edes jotain pätkätöitä vaikka heikkoo se oli kuulemma ollu.

Tää keissi päätty sitten niin kun nää täkäläiset aina. Eli jahka paikalliset on ensin aikasa riittävän paljon hölmöilly, niin sitten lopulta joku falangi maksaa viulut. Sovittiin niitten aussien kanssa, et ne on tässä nyt rahansa menettäny ja tästä eteenpäin vetovastuu on mulla. Meille on koittanu vitsaus. Se tuli yhen norjanlappalaisen Reidarin muodossa. Äijän tarinasta lyhyesti sen verran, että se on näitä lapin perukoiden nelikymppisiä peräkammarin poikia, joka oli ekaa kertaa eläissään ollu vuos sitten Pattiksella marraskuussa ja Myyn kanssa kaikki neljä viikkoo.

Nyt se oli heti pelipaikoille päästyään menny siihen samaan baariin missä Myy oli töissä sillon, kun mäkin sen tapasin joulukuussa ja alkanu kärttää kadonneen aarteensa perään. Eivät kaikki miehet ole noita "AT"-miehiä taikka muutenkaa ääliöitä, joilla aivot ovat pysyvästi haarojen välissä. Kaikki miehet eivät edes pidä pienistä ja tummista, toiset tykkäävät isoista vaaleista: On myös muita kriteereitä, jotka eivät bamadeille ja laasasille mieleen edes juolahda. Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin.

Yleensä täällä taitaa olla ilmiö, että jos jonkun kertomus ei sovi omana maailmankuvaan, niin kertomus on "keksittyä". Pääseeköhän tämän blogimerkinnän kommentit kolmannelle sivulle?

Enään ei tarvita kovin montaa kommenttia. Se shemale-juttu voisi toimia. Henry, mekko päälle ja baariin sitten liftaat näyttämällä reittä, saat varmaan mulkkua aukkoosi.

Naisilla on varaa valita, naisilla on niin paljon paremmin, mieshän on orja vain. Gossardit rustistaisivat sullekin sellaiset pienet pystyt tissit, säärikarvat tietenkin ajelet ja kainalot ja teet sen brasilialaisen- perskarvat on kuulemma aika inhat. Ja aivan tarpeeksi sulla on rasvaa joka höllyy "naisellisesti". Niin, ei pidä olla nirso, mies kuin mies voisi vetästä sut seitsemänteen taivaaseen ja perseorgasmikin taitaa olla tuttu. No saahan tuo ukko ihan vapaasti lähteä thaimaahan pillua ostamaan, vuan eipä tartte sen jälkeen takas tulla.

En ole koskaan käynyt Thaimaassa juuri siksi että pelkään ettei sieltä takaisin palaaminen enää hirveästi kiinnosta. Voitko valaista asiaa kertomalla edes yhden syyn miksi suomalaisen miehen ylipäätään kannattaisi tulla Thaimaasta takaisin tänne? Osasinkin jo odottaa juuri tuonkaltaista kommenttia: No ei todellakaan kannata tulla edes Suomeen takaisin, varsinkaan jos siltä tuntuu.

Parempi vaan pysyä siellä, siinäkin tapauksessa. Jospa minä iso paha huora riistäjä petonarttu-femakko ostan sulle sen lipun sinne -yhteen suuntaan Sitten joku nainen on tehnyt Sinunkin hyväksesi jotakin, jotta pääset ryyppäämään halpaa viinaa, vetämään huoraa joka aukkoon ja saamaan sen siivouksen ja AIVAN kaiken mitä toinen ihminen voi haluta toisen kustannuksella. Siis aito laasasmies olet. Odotin ihan vilpittömästi, että olisitte ainakin yhden syyn keksineet.

No voi harmi että jouduit pettymään! En ala keksimään mitään syitä puolestasi. Jos sinulla itselläsi ei ole syitä palata, niin älä hyvä mies palaa Suomeen! Sinun parastasihan tässä tietenkin vaan ajattelin! No, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä: Katsoin juuri youtubesta Henryn haastattelun YLE: Toimittaja toi tämän esille sanoen, että tällainen mielikuva syntyy Laasasen kirjasta. Henry siinä vähän kiemurteli ja yritti korjata kirjoittamisiaan. Eikö sinun tulisi sitten osoittaa syyttävä sormesi tähän toimittajaan?

Kirjasta syntyneet mielikuvat kun ovat hieman eri asia kuin kirjassa esitetyt väitteet. Toiko toimittaja mitään konkreettisia kirjan kohtia keskusteluun vai oliko kyseessä kokonaisuudesta kumpuava tunnepuolen tulkinta, jota mahdollisesti myös väritti toimittajan oma katsantomaailma? Toimittajilla on kieltämättä taipumus vetää mutkat suoriksi, mutta kyseinen toimittaja ei ole ainoa, joka on ymmärtänyt, että Henryn mukaan miehet eivät halua perhettä.

Jos vain yksi tai kaksi tekee tämän tulkinnan Henryn teksteistä, voidaan puhua vääristä mielikuvista. Jos "väärinymmärtäjiä" on enemmän, ja niitä on, voidaan syyttävä sormi osoittaa Henryn tapaan tuottaa tekstiä. Laasasen nerous on siinä, että hän antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa.

Hänen tekstinsä ovat niin vihjailevia ja epämääräisiä, että ne antavat mahdollisuuden hänen fanittajilleen tehdä rajuja johtopäätöksiä. Henry on kuitenkin julkisesti kieltäytynyt korjaamasta väärintulkintoja ks. Tämä tekee hänestä mahtavan demagogin, mutta helvetin huonon ja epäeettisen tutkijan.

Jos hän olisi vastuuntuntoinen ja ammattitaitoinen tutkija, joka pitää tiedettä popularisoivaa blogia, hän puuttuisi väärinymmärryksiin ja kävisi keskustelua "hei, en mä tota tarkoittanut, vaan Siis sinä lihaa syövä heteromies, luuletko,että kukaan tervejärkinen panostaisi kirjoittaessaan tälläiselle palstalle esim.

Ilmeisesti itse teet niin, voi onnea oikein paljon Olet siis tosissasi liputtamassa prostituution puolesta. Voi Jeesus, siis tyhmyydellä ei ole mitään rajaa ja tämä blogi jos jokin on osoitus siitä jos mikä. Ja tutustupa tutkijan palkkoihin ihan huviksesi, esim. Humanistien "palkka" taas heh, heh, museon lipunmyyjä tienaa enemmän. Missä ladossa sinäkin olet syntynyt? Tässä sulle tajunnanvirtaa tai aivan mitä haluat siitä vääntää taas kerran.

Kaikki inkkarit ei taida olla ihan kanootissa vai? En muuten ole prostituution kannattaja sen enempää kuin vastustajakaan. Minusta on parasta, että aikuiset ihmiset päättävät ihan itse omasta intiimielmästään ilman että joku ulkopuolinen toimii siinä minään syrjivänä besserwisserinä.

Tässä vain funtsailen sellaista mielenkiintoista huomiota, että miehet selvästi pohjimmiltaan kaihoavat naisten hyväksyntää ja läheisyyttä - ja sitten tekevät ihan kaikkensa jotta naiset varmasti inhoaisivat, vihaisivat ja halveksisivat heitä. On se vaan merkillistä Ei kuulkaa pojat, jos meinaatte joskus kotimaassakin pesää saada, niin täyskäännös on asenteissa tapahduttava.

Riittää, että pitää sen omana tietona, kuten tähän asti. No, kyllähän se ajatusten salassa pitäminen onnistuu sen yhden yön, mutta jos pitemmästä suhteesta haaveilet, niin äkkiähän se naisvihamielinen asenne sieltä pinnan alta paljastuu. Ja siitä ne ongelmat alkavat. Ellei nainen sitten tajua karata heti ja kauas. En ymmärrä tuota viha-aspektia tässä yhteydessä. Ei se ole mitään naisvihaa, että mies haluaa harrastaa seksiä useampien kuin yhden naisen kanssa, eikä alistua yhden naisen pompoteltavaksi.

Se menee niin, että täällä olevissa eräiden kommenteissa kaikki mahdollinen katsotaan naisvihaksi. Se "naisviha" on nääs niin hyvä leima. Sulla taitaa olla paha olla ja katkeruus kumpuaa jostain vuosien takaa? Suosittelen vaikka lomaa Gambiaan, selviät pienellä rahalla ja tulet hymyssä suin takaisin.

Ei tarvitse mennä Etelä-Eurooppaa kauemmaksi kalaan niin suupielet leviävät tyytyväisyydestä. Naisten mielestähän seksilomalle lähteminen ja kaikkien kanssa vehtaaminen on ihanaa romantiikkaa ja kaunista sellaista, just joo. No kyllä se nyt vain on IHAN eri asia. Kyllä vetää hiljaiseksi tämän palstan naiskuva. Ja suomalainen nainen on sitä ja tätä, muttei koskaan tarpeeksi. Tiedostatteko te, että me lottien jälkeläiset emme muuta voisi ollakaan, kuin vahvatahtoisia ja itsenäisiä naisia?

Normaalit, naiselliset naiset, jotka elävät tasa-arvoisessa parisuhteessa, jossa kumpikaan osapuoli ei maksa hellyydestä ja seksistä? Meitä on ja paljon. Meille kelpaa tavallinen, rehti ja suoraryhtinen suomalainen mies. Minun mieheni ei ole koskaan tarvinnut lahjoa minua mitenkään. Vaikka meillä on lähes 10v ikäeroa, olen aina - AINA - maksanut oman osuuteni asuntolainoista, ruuista, matkoista, laskuista. Myös opiskeluaikana, vaikka sillloin rahasta oli minulla tiukkaa, miehelläni ei.

Äiti opetti maksamaan aina omat kulut. Koen ihmeellisenä ja vanhanaikaisena näkökulmana miehen maksuvastuun asioista. Se on jotain suoraan Johanna Tukiaisen elämästä ja normaali suomalaisnainen ei odota tuollaista. Ihmettelen syvästi teidän naimisissa olevien miesten mielipiteitä puolisoistanne.

Jos yhteiselämä on noin ankeaa, miksi olette valinneet puolisoksenne tuollaisen vastakappaleen? Mies-ressukat jonkun pakon edessä menevät näiden riivinrautojen kanssa naimisiin ja pääsevät totetuttaman itseään ainoastaan thai-prostituoitujen kanssa kun oma vaimo ei anna - toki omalta vaimolta ei halutakaan kun hän on lihava ja epämiellyttävä. Onko mikään asia teidän omalla vastuullanne? Tosin jos ne tavalliset, ilman naista jäävät suomalaiset miehet ovat tuollaisia syyllistäviä ruikuttajia, ei ole ihmekään että jäävät yksin.

Vastapuolen armeijassa oli myös naissotilaita. Kummasti niiden jälkeläisiä kiinnostaa korkokengät ja minihameet! Ja nuo korkkarit ja minari ovat sitten se tärkein, ihailtavin ja toivotuin naisten "ominaisuus"? Tietysti sen lisäksi että ollaan jalat levällään koko ajan samalla kun siivotaan yötä päivää. Mitä ihmettä sitä ruikuttaa? No eipä tuo ukkonikaan mikään bodattu piukkapaita-adonis ole, mutta varsin rakastettava juuri sellaisena kuin hää on.

Kaunis asenne naisia kohtaan täällä,kuten sanoin. Ja stereotypiot ja niiden käyttö kertovat ihmisestä jotain. Venäläisiä naisia on paljon Suomessa ja tuskin muut, kuin alan ihmiset mittaavat katuja korkeissa koroissa ja minihame päällä. Joku Zinaida Lindenkin on venäläinen, akateeminen ja kirjailija -kirjoittaa tosin ruotsiksi. Tuntemani venäläiset naiset ovat ihan perillä siitä huora-stigmasta, jonka suomalaiset mielellään heille antavat, eivätkä ikinä laittaisi mitään roiskeläppää ja piikkikorkoja huvikseen päälleen.

Venäläiset naiset eivät ole huoria. Kukaan ei synny huoraksi koskaan. Rasismi ja naisviha, tämän blogin avaimet. Nyt taisi mielikuvitus lähteä laukalle. Olet nimittäin tässä keskustelussa ainoa, joka kytkee venakkojen naisellisen pukeutumistyylin maksulliseen seksiin. Eivät venakot pukeudu siihen minihameeseen ja korkkareihin. Tyyli voi olla naisellisempi ihan vaikka kirkkailla väreillä.

Vituttaa tämä kaikkien venäläisten naisten niputtaminen sellaiseksi "mine tule tänne, vie teä miehet, ei halu tehdä töitä -jutuksi. Tuntemani venäläiset fiksut, koulutetut naiset kärsivät tästä. On se kiva yhden lääkärinkin kuulla jatkuvasti sitä huora-läppää suomalaisilta juopoilta ja narkkareilta työskentelee A-klinikalla vain sen takia, että on venäläinen korostus puheessa. Ja on muuten todella hyvä lääkäri ja tekee sitä lääkäreiden inhotuinta työtä pahasti alkoholisoituneiden parissa.

Tuota A-klinikkamaailmaa en tunne ollenkaan, mutta Venäjällä on tullut käytyä viimeisen 20 vuoden aikana useita kertoja työmatkoilla sekä asuttuakin jonkun aikaa. Ehkä juuri siksi en tunne vetoa tuonne Thaimaan suuntaan.

Ylenpalttinen huomio ja seurantarjonta on tullut koettua - siis suunnilleen se sama mitä on olla nainen Suomessa. Vaimo, paras ystävä ja rakastajatar 29v: Tämä päätti että sanahaasteen vastaus ei kelpaa millään yrityksellä.

Epäilen että tässä softassa on pahempaa vikaa. Kenelleköhän tämän oikein osoitat? Taidat olla yhdistellyt eri eri kirjoittajia ja vielä lisännyt muutaman kourallisen mielikuvitusta mausteeksi.

Tuo ei oikein sovi kenenkään kirjoituksiin. Vaimon on täällä maininneet minä , bmad , Pena ja Vieras. En ole käynyt Thaimaassa, eikä muutkaan näistä maininneet käyneensä. On tainnut unohtua tässä miesten vertailuissa toisiin miehiin se vrt. Se minkälaisen kuvan se antaa näistä huonoista vaihtoehdoista on ja erityisesti suomalaisesta miehestä:. Suomalaistamiestä taitaa vaivata tässä blogissa laiskuus kasvaa sekä kehittyä ihmisenä ja itsetyytyväsisyys johon ei ole mitään aihetta.

No onneksi tuo on totta vain näille yksilöille jotka ovat näitä tämän blogin konservatistejä ja joihin luen oikeastaan kaikki miespuoliset jotka täällä vakiosti kommentoivat. Olen noin vuotias suomalaismies, joka elää avioliitossa suomalaisen naisen kanssa. Suoranaista seksiä on vaimon kanssa tosi harvoin. Koskaan en ole käynyt Thaimassa.

Ajallisia ja taloudellisia mahdolisuuksia matkustamiseen kuitenkin olisi. Mitä siis olen jäänyt vaille, kun olen jättänyt Thaimaan väliin? Mene, jos huvittaa näet eläinrääkkäystä ja laihoja narkomaaneja jaba panemassa toisiaan ja asiakkaita ja aivan kaikkea friikkisirkusta.

Ja se on laitonta se prostituutio sielläkin. Minä haluaisin nähdä kun koirat raiskaa paavin. Täytyy odottaa, että tämä taantumuksen viiri lasketaan. Työhalut ovat ihan eri luokkaa, ja samalla korjaantuisi maaseudun uhkaava autioituminen kun peräkyliinkin saataisiin ihan uutta elämää ja uhkaava työvoimapula hoiva-alalla korjattua. Kiva ois jonkun espanjalaisen tai venäläisen eeroksen tai shemeikan kans pari varvia vetää sillon kun sattuu kiinnostaan ja se ois vähän niin kuin win-win tilanne kun tänne tulis uutta verta ja suomalaiset ihramahat häipyis komeiden ulkomaalaisten tieltä ja muutenon noilla venäläisillä esim vielä verissä se et ne jopa aukoo ovet kun haluu kävellä kämpästä ulos..

Vähän kun win-win tilanne. No nyt vaan sitten tekemään laupeudentyötä Suomessa asuville venäläismiehille. He kun ovat täällä enemmän puutteessa kuin suomalaiset Miksi thaikut haluaisivat tulla Suomeen myymään pimppaa halvalla? Luuletteko, että thaikun hinnat pysyisivät samana e Suomessa? Jos saisivat suomalaista sosiaaliturvaa, tuskin edes olisi tarvetta myydä itseään.

Joka maassa on omat seksimarkkinansa ja niilä oma markkinahintansa. Tuskin täällä asuvat thaikut seksiä kovin paljon alta satasen myy. Voisi sanoa, että oma moka". Eihän Laasafanit arvosta ketään naista ; Ja nuorena miehenä juoksin vain pimpsan perässä Mutta vakavasti ottaen, sellaisia naisia, joita voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa,,,, ei taida montaa olla.

Itseasiassa vaimoni on toistaiseksi ollut sopivin "tehtäväänsä". Jos nyt ajattelisi itseään työnantajana ja nimikettä vaimo, työtehtävänä, niin mitään järkeä henkilöstövaihdoksiin ei ole näköpiirissä.

Toki työnantaja on hyvämaineinen ja reilu. Työ on palkitsevaa, mutta myös haastavaa. Työnantaja on myös arvostettu ja kaikki työsuhteet ovat olleet pitkäaikaisia. Ne ovat päättyneet aina työntekijän omasta tahdosta, eikä työnantaja ole jäänyt moralisoimaan lähtijän ratkaisua.

Lähtijät ovat poikkeuksetta tulleet katumapäälle, mutta näitä vakansseja on suomen lakien mukaan mahdollista pitää vain yhtä kerralla, joten lähtijöiden tilalle on aina otettu nopeasti uusi työntekijä, kioska työnantaja ei ole aiemmin rohjennut toimia yksin. Jatkossa, mikäli nykyinen työntekijä joskus irtisanoutuu, aikoo työnantaja siirtyä vuokratyövoiman tai talkooporukan käyttöön.

Koska nykyinen työntekijä on ajanmyötä osoittautunut hieman laiskaksi, ei irtisanoutuminen olisi työnantajalle ongelma. Siitä työnantaja tuntee huonoa omatuntoa, että toimii työntekijän tietämättä aktiivisesti työnantajaleirin palveluksessa laasasfani , vaikka työntekijä ei ole pätkääkään kiinnostunut ay-toiminnasta feminismistä.

Tätä viimeistä kirjoittaessani, täytyy todeta, että kyllä se oma vaimo onkin lopulta hieno vaimo. Ei vain aina tule muistettua sitä, kuinka paljon huonommin asiat voisi olla Sanottakoon näin, että jos haluaisin löytää sellaisen naisen, jota voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa, niin ensimmäisenä saattaisin etsiä peräkyliltä, jopa lapista.

Eiköhän tässä senverta keskeisellä paikalla ei Helsinki asuta ja muutoinkin leveästi suomea on koluttu, että jos sinun määritelmäsi ressusta on peräkylällä asustaminen, niin takaan, että toiseksi jäät, mikäli Suomi on tarkastelualue. Tuli muuten mieleeni, että mukavia naisia on YleX: Naiset eivät kestä elämää. Heistä tulee vittumaisia ämmiä, kun joutuvat tekemisiin elämän kanssa.

Miehet ovat aina mukavia poikia. Sulla on nyt ehkä vähän turhan ruusuinen kuva miehistä. Eittämättä olet viettänyt liikaa aikaa suomalaisten valioyksilöiden kanssa ;. Kyllä meistäkin suurin osa on melkoisen kyvyttömiä persreikiä. Yllättävää lähinnä oli, että myöhemmiten huomasi myös naisten olevan vain ihmisiä. Yritin aiemmassa viestissäni selittää, että miehet ovat jääneet nyt tavallaan tyhjiöön, kun esim. Lisäksi nainen voi tienata palkkatyössään miestä enemmän.

Miksi silloin miehen täytyisi saada raskaan työn raatajan kohtelu osakseen, ellei hän sitä ole? Eli miesten ego on edelleen Euroopan kokoinen, vaikka ansioita siihen ei olisikaan.

Se pelkkä penis ei vielä tee kenestäkään hyvää ja kunnioitettavaa kaveria. Oli muuten hyvä pointti tuolla minulle tulleissa vastauksissa, että yhtä lailla ne naisetkin raatoivat aikoinaan heinäpelloilla. Lisäksi äidit ja tyttäret sitten tauon aikana riensivät keittämään isännille soppaa, siivoamaan ja tiskaamaan, kun taas samaan aikaan miehet nauttivat huilitauosta.

Mistä ihmeestä tulee tämä käsitys, että mies on jotenkin lähtökohtaisesti ylempänä vain sukupuolensa takia? Jos nykymies ottaa aktiivisesti osaa kodin yhteisiin askareisiin, tuo omalta osaltaan rahaa perheen hyvinvointiin ja osallistuu lasten hoitoon plus kunnioittaa vaimoaan ihmisenä, hän on minun silmissäni myös oman kunnioituksensa ansainnut.

Kyllä minä sellaista miestä mielelläni passaisin ihan puhtaasta rakkaudesta. Mutta jos mies työpäivän jälkeen kaatuisi sohvalle ja olettaisi, että nainen samaan aikaan hoitaa pyykit, ruuat, lapset jne, ei tuollainen mies paljon kunnioitusta keräisi. Ja sitten mies vielä ihmettelisi, miksi nainen on niin väsynyt illalla. Eli nyt vätykset ottakaa itseänne niskasta kiinni, osallistukaa kotihommiin, niin se vaimo pääsee vaikka jumppaan pitämään kropastaan huolta ja saattaa olla illallakin hyväntuulinen ja virkeä villikissa ;.

Kuules nyt "kyllä minä sellasta". Mä sanon, että höpö höpö. Tiedät itsekkin, että puheiden asteelle jää. Jokainen mies tietää millaisia naiset on.

Ja vaikkei oma olisi täydellinen, niin ei ole naapurinkaan, ei ole oma sisko, ei ole oma äiti. Aivan turhaa paskan jauhantaa tuollainen "kyllä minä sellasta" jorina. Edes Bmadin muija ei ole uskottava, vaikkakin huomattavasti helpompi uskoa, että nainen, joka tienaa HYVIN, voisi periaatteessa vilpittömästi palvoa miestä, tavalla, joka on miehelle täysin normaalia suhteessa naisiin.

Minä en ole koskaan saanut keneltäkään naiselta takaisin puoliakaan siitä, mitä olen itse antanut, eikä ole moni muukaan, joka on ollut naisen kanssa rakkaudesta. Naisen rakkaus on vähintään puolta kalliimpaa kuin miehen.

Toki ymmärrän ja varmaan muutkin miehet ymmärtävät täällä naisten taholta toistettuja neuvoja siitä, kuinka nainen saadaan rakastamaan ja antamaan seksiä jne. Ei arvon neidit ja rouvat ole kyse siitä, ettemmekö me tietäisi kuinka. Jos me valittaisimme, että mersut ovat kalliita autoja, kuten ne ovat, ja huonoja autoja, kuten ne ovat, olisi teidän neuvomme meille, että älkää kitiskö. Saatte kyllä oman mersunne, kun maksatte herrasmiesmäisesti Veholle sen alkaen 70 euroa.

Tai kun me valittaisimme Mersujemme vioista ja kalliista huollosta, olisi teidän neuvonne, että ajakaa vähemmän ja varovaisemmin ja satsatkaa enemmän Mersujenne huoltoon, niin ongelmia ei tule. Me emme kysy neuvoja Mersun ostoon, vaan toteamme täällä, että Japanilainen Toyota on paljon halvempi, luotettavampi ja mukavampi auto. Mutta onhan siinä Mersussa kuitenkin jotain, mutta kukaan ei tiedä mitä Aivan kuten suomalaisessa femakossa. Täyttä paskaa ja kallista, mutta silti niissä roikutaan, kun on mielikuva luotu siitä, että ne on parhaita.

Ehkä olivat 60 luvulla, mutta nyt Kun kahlaa tämän koko kommenttimäärän läpi ja tekee vertailuja sukupuolten välillä, tulee väistämättä siihen lopputulokseen että NAINEN on ällistyttävästi miestä huomattavasti sivistyneempi, sielukkaampi, käsityskykyisempi ja älykkäämpi olento.

When shit hits the fan, kyllä se on mies joka kantaa vastuun. Ja muutenkin on typerää eristää jokin tietty seksuaalikeskustelun osa-alue kuvaamaan sukupuolten "eettisyyttä". Naiset ovat "kylmempi" sukupuoli sikäli, että he jättävät miehiä enemmän kuin toisin päin, ja he myös selviytyvät eroista miehiä paremmin. Olen itse tutkaillut Helsingin yöelämää jonkin verran, ja täytyy ihmetellä kuinka helposti pettäviä jopa naimisiin menossa olevat naiset ovat.

Vai naiset ovat kylmempi sukupuoli? Ketkähän esimerkiksi käyvät vanhuksia ja sairaita katsomassa vanhainkodeissa ja sairaaloissa? Ei näy ikinä miehiä, ei. Ketkä huolehtivat, hoivaavat, lohduttavat, pesevät ja paikkaavat isja ja pieniä, nuoria ja vanhoja ihmis- ja eläinpoloja? Jos maailma jätettäisiin miesten hoteisiin, kaikki kuolisivat inhimillisyyden puutteeseen - ja paskaan. Mitäköhän vaihtoehtoja antaisitte pikkukylän thailadylle,ei mitään tulonlähdettä,ei duunia,ei sossua,vanhemmat perseauki ja niille pitäisi vähän rahaakin antaa.

Pitäisi varmaan mennä kouluun ja sitäkautta pikkuhiljaa edetä elämässä. Täällä hyvä jeesustella,henkikulta säilyy vaikka ei mitään tekisi,valtio piffaa. Ja jos näillä tytöillä ei olisi hommissaan vientiä,lopputulos olisi sama. En kyllä näe prostituutiossakaan mitään pahaa. Tehkööt mitä tykkäävät, jos ovat onnellisia. Ei ole minun asiani tunkea omaa moraalikäsitystäni kenenkään kurkusta alas.

Tossa kivassa vaan se että kaikki ei valitettavasti ole niin aikaansaapaa porukkaa että osaisivat kehittää bisneksen tyhjästä,vaikka saisikin alkupääomaa. Jos seksiä harjoittaa rahasta ei se niin paha ole. Maailmassa on myös oikeasti pahoja asioita, eikä rahan ottaminen seksistä tai seksistä maksaminen ole paha asia. En minä niitä naisia syyllistä tai arvostele vaan näitä miehiä, jotka heidän palvelujaan ostavat.

Lahjoittaisivat ilmaiseksi sen rahan, jos oikeasti haluavat auttaa. Miksi muuten miesten ja naisten seksiturismia verrataan toisiinsa? Eihän niissä ole mitään samaa. Kun suominainen harrastaa seksiä etelän miehen kanssa, molemmat ovat halunneet sitä yhtä lailla eikä nainen käytä prostituoitua toisin sanoen maksa seksistä.

Kun taas Thaimaahan suunnistavat miehet maksavat seksistä todennäköisesti köyhyyden takia itseään myyvälle naiselle. Näillähän on eroa kuin yöllä ja päivällä.

On naisillakin omat porttolansa http: Vastaavasti suomalaiset miehetkin on melko kysyttyjä monissa Itä-Euroopan ja Etelä-Amerikan maissa. Hyi, en ole ollut Gambiassa tai Balilla, mutta Intiassa. Aivan varmasti ne kiltit intialaiset miehet valehtelivat vuotiaalle hoikalle suomalaiselle tytölle kaikkea paskaa vaaleista hiuksista ja suurista silmistä -ja tavoitteenaan vain viedä rahat ja että olisin maksanut seksistä niille.

No, onneksi en sortunut hyväksikäyttämään näitä miehiä Eli sinä ja sinun ystäväpiiri ovat niitä oikeita ihmisiä. Ystäväpiirisi miehet ovat niitä oikeita kunnon miehiä. Te haluaisitte määritellä, millä ehdoilla kukin kansalainen saa harjoittaa sukupuolisia toimintoja yksin taikka yhdessä.

Elämänvoiman sinun kaltaisesi naiset saavat toisten ihmisten halveksumisesta ja tallomisesta. Millä tavalla joidenkin toisten ilo on pois teiltä paremmilta ihmisiltä? Eikö teille riitä se loistelias seksuaalielämä, jota keskenänne vietätte? Muuten, millaisten valkoihoisten naisten kanssa minä saisin olla tanssilattialla, jotta se ei teitä suunnattomasti haittaisi?

Lisäksi voisin jopa heilauttaa rasisti-korttia tässä yhteydessä. Puhut aasialaisista naisista suorastaan rasistisesti. Täysin aikuisten thaimaalaisten naisten joita ainakin paperi-Iltalehdessä oli vihjailet ovelin sanankääntein olevan lähes lapsia "18".

Pienikokoisten ulkomaalaisten naisten haukkuminen lapsiksi on pahimman luokan rasismia, mitä sietäisitte hävetä! Sattumoisin ainakin minä tiedän että lapsiakin siellä surutta käytetään. Tuttu mies näytti Thaimaan-lomansa kuvia, joissa hän makoili sängyllä ympärillään kolme n. Turha yrittää vakuutella mitään. Kai ilmoitit poliisille tutustasi? Onhan monikin suomalainen jäänyt kiinni ja saanut tuomion, kun on esim. Joo ja viettele ne vaikka banaanilla.

Pullea vatsa hölskyen Suomi-mies etenisi viehkeiden thaikkujen viereen, ottaisi katse kontaktin ja kysyis sen klassikon: Ja tietyissä paikoissa on tietyt säännöt. Jurpo urpo esittää jotain sirkusapinaa. Toki saa tehdä itsestään pellen, tämä on vapaa maa, mutta naisten naurulle et voi mitään.

Mielestäni olisi reiluinta, että naiset valitsisivat miehen ainoastaan ulkonäön ja luonteen perusteella. Mitä muuta voi sanoa kuin että sinä olet tunteeton ja huumorintajuton talousinsinööri? Viimeisen päälle kunnon byrokraatti, etten sanoisi.

Voisitko vielä ystävällisesti ilmoittaa ne sallitut mittarajat, jotka jäykistyneen siittimen tulee sinun mielestäsi täyttää? Meinaatko ihan tosissasi, että terveet heteronaiset, joiden hormonit normaalilla tavalla hyrräävät, eivät saisi ottaa seksuaalisia seikkoja lukuun valitessaan itselleen kumppania?

Missä maailmassa sinä elät? Että VAIN ulkonäön ja luonteen perusteella mies pitäisi ottaa, ei ollenkaan väliä sillä minkälaisen miehen kanssa lapsensa tekisi ja viettäisi loppuelämänsä samassa aviovuoteessa esimerkiksi. Sinä vasta hauskoja kirjoittelit. Meinaan vaan että kyllä sitä kemiaa on parin välillä oltava ja rakkauttakin tietysti. Ja jos sängyssä ei kerta kaikkiaan jonkun kanssa suju, niin miksi ihmeessä naisen pitäisi sellaisessa suhteessa pysyä, kun joku muu sopisi paremmin?

Ei kai noin naiiveja miehiä voi edes olla. Totta kai kuuluu asiaan, että naiset ottavat "seksuaaliset seikat" huomioon. Tarkoitin vain, ettei noita vaatimuksia tarvitsisi niin kylmästi ja tunteettomasti luetella aivan kuin joku byrokraatti. Kun kirjoitin "ulkonäkö ja luonne", pidin itsestään selvyytenä, että sukupuolten välillä on vetovoimaa ja halua.

Ajattelin, ettei sitä tarvitse erikseen kuuluttaa. En voi muuta kuin toivoa, että itse kullakin olisi pedissä hauskaa. Mahdollisimman monen miehen olisi hyvä päästä toteuttamaan sukupuolista viettiään. Naiset ovat tässä kommenttiketjussa tavallista hyökkäävämpiä.

Suosittelisin vaikkapa tilaamaan miesstripparin kotiin, jos pipo kiristää noin pahasti. Siis sellaisesta 5cm minipippelia tässä taidetaan pelätä. Oikeasti liian monet miehet pelkäävät, että mulkku on pieni samoin kuin kaikki naiset uskovat olevansa rumia ja läskejä. Valitsemalla itselleen miehen, johon ei tunne fyysisesti vetoa, nainen varmistaa sen että hänestä tulee ennen pitkää tyytymätön ja katkera akka. Hänestä tulee myös se pihtari, josta miehet valittavat.

Minusta on petos, jos nainen esittää ja näyttelee halukasta ja kiihkeää, jos oikeasti ei tunne minkäänlaista halua. Se on petos itseä ja miestä kohtaan. Sellainen kuuluu ilotyttöjen toimenkuvaan: Nyt alkoi kyllä mietityttämään, että onko tosiaankin niin, että jotkut tavallisetkin naiset näyttelevät saadakseen poikaystävän tai aviomiehen.

Toisaalta rakkautta voi tietysti olla ilman seksuaalisia halujakin, jos kertakaikkiaan on aseksuaalinen ei-seksistä välittävä tyyppi, joskaan itse en kiihkeänä naisena sellaista ymmärrä en sitten ollenkaan.

Sopisivatko tuollainen ei-seksistä välittävä nainen ja prinssinnakki yhteen? Aseksuaaliselle naiselle kai se on ihan yksi lysti minkälainen se vehjes on, tai onko koko tappia ollenkaan.

Miehellä kumminkin olisi nainen, vastahakoinen, mutta kumminkin. En tiedä, antaa olla enempi pohdinta, alkoi ihan päätä särkeä. Kun miehet sitä kokoa aina kyselevät, niin oma mielipiteeni on, että keskikokoinen on paras, iso ei ole kiva - minun mittoihini, vaikka olen yli senttinen. Totuus lieneekin, että se on naisen omista mitoista kiinni, mikä hyvältä tuntuu.

Aasialaiset naiset ovat pikkuisia, joten Niin, ehkä he jopa ovat sopivia pienikokoisille "at"-miehille, jos nämä nyt sitten pienikokoisia ovat, en tiedä, kun en tunne kuin mielestäni yhden "atm": Siinä oli kaksi hymymerkkiä sen kysymyksen perässä.

Tarkoittaa että oli huumoria. Herran tähden, mikä teitä vaivaa? Täällä alkaa tulla huonovointiseksi, kun näkee kuinka häiriintyneitä naisia tänne kirjoittelee. Itse kannatan vapaamielisyyttä ja kaikenlaisen laskelmoinnin poistamista sukupuolisuhteissa. Lisäksi vastustan uskonnollisuutta ja feminismiä. Sukupuoliseen kanssakäymiseen ja naisten iskentään minä en kaipaa logiikkaa, vaan hyvää fiilistä ja hymyä.

Mitäs jos thaityttöjä tulisi tänne kerjäläisiksi,majoittuisi johonkin telttakylään ja valittaisi elämän kovuutta. Kai hekin saisivat sympatiaa niinkuin romanit. Joku voisi salakuljettaa ne tullin porteille ja repiä henkkarit. Mä voisin kotouttaa yhden. Asiassa on se ero että Romania on Euroopan unionin jäsenvaltio ja Thaimaa ei ole. No se on helppo sanoa ja lohduttaa poikia. Oma ukkoni on ihan kunnolla varustettu ja seksi on tärkeä asia.

Mutta kerran olen kokeillut nuoruudessani miestä, jolla oli tuollainen surullinen 5cm pitkä prinssinakki, ei siinä osannut edes teeskennellä,kun ei tuntenut mitään. Mies oli todella kiva, hyvännäköinen ja osaava seksissä -siis muissa jutuissa kun siinä perinteisessä jyystössä.

Tosin olen jättänyt ihan antamattakin yhdelle melalle ihan liian suuren koon vuoksi. Ei tarvi olla mikään dirk diggler ja 13 tuumainen. En minä tiedä mikä on pippelin keskipituus, eikä kauheasti edes kiinnostakaan. Ahkerassa käytössäni on kuitenkin hyvä ollut jo kauan, enkä ole kuitenkaan sitä viivottimella mittaillut.

Miten sinulla on noin sairas suhtautuminen parisuhteeseen? Johtuuko se sinusta itsestäsi, että et ole kokenut onnistunutta parisuhdetta? Onko sinun mielestäni mahdoton ajatus oikeasta tasa-arvoisesta, molempia tyydyttävästä ja nautittavasta parisuhteesta? Mikä voi olla sen parempaa kuin yhdessä rakastaa toinen toisiaan ja tehdä toistensa olosta miellyttävää ilman, että kummankaan tarvitsee ostaa tai alistaa toista?

Onko koskaan käynyt mielessäsi, että Suomessa on erittäin paljon tasa-arvoisia, onnellisia pareja. Suomalainen nainen ja mies ovat toistensa parhaita kavereita - ihan oikeasti. Avaas nyt vähän niitä yhden värin takana värjöttäviä silmiäsi. Kenelle tämä viesti olikaan kohdennettu, niin kyseessähän on vain se, ettei parisuhdetta pelkäävä ole lukenut riittävästi Laasasen liturgiaa: Avioituneet miehet ovat onnellisempia kuin yksinäiset miehet, mikä on todettu monissa tutkimuksissa.

Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät hyödyt ovat myöskin merkittäviä, sillä avioituneet miehet ovat terveempiä sekä mieleltään että ruumiiltaan. Sitoutuminen on hyväksi miesten terveydelle siksi, että se vie pois destruktiivisen fantasian lukuisista naisista, joka on useimmiten saavuttamattomissa. Jopa haaremista haaveilevat miehet on tyypillisesti tyytyväisempiä terveessä parisuhteessa, kuin jatkuvasti sitä haavettaan sarjamonogamiassa jahdatessaan.

Tietty ei ole oikein päättää toisen puolesta ja kieltää toteuttamasta omaa seksuaalisuuttaan kuten kukin haluaa.

Voisin melko varmasti sanoa esim. No tähän väliin vaik vähän kotimaista tuotantoa.. Vkshn, tuo oli hyvä tähän väliin. Lisää kotimaista, kuin tarkoitettu Laasasen blogiin, eli laasasparodiaa ;P. Kyllä me ollaan kaaauuuheita ja materialistisia.

Alkuperäinen ja official on paras, mutta se alkaa niin hitaasti että hermo menee Sen sijaan laasasfanit penäävät jokapojan-oikeutta baarista saatavaan irtoseksiin. Se onkin vähän ongelmallista, koska moni muu ihminen ei tätä irtoseksiä välttämättä näe niin hienoksi asiaksi, saati "perus ihmisoikeudeksi". Halun parisuhteeseen ymmärtäisin paremmin: Ja huono parisuhde on usein pahempi tilanne kuin ei parisuhdetta ollenkaan varsinkin jos on hyviä ystäviä pitämässä seuraa parisuhteen puuttuessa.

Ihmisen tarvetta sosiaalisuuteen onkin mielenkiintoisempi: Itse ainakin rakastan tyydyttävää runkkausta, miltei yli tavallisen seksin sillä fantasioissa kaikki on mahdollista.

Tuli mieleen vielä seksuaalisuuden kulttuurisidonnaisuus. Antiikin kreikassa oli vanhan filosofisedän sopivaa purkaa omaa seksuaalisuutta nuoriin adoniksiin homoseksuaalisuus. Nyky-yhteiskunnassa miehet ovat tiukasti joko heteroita tai homoja, ja seksuaalisuuten "ainoa oikea" purkutapa nähdään usein seksi naisen kanssa.

Tämä on kuitenkin kulttuuririippuvainen näkemys, ei biologinen pakko. Pitäisikö vetää niinkin pitkälle menevä johtopäätös, että kunnon ihminen ei katso hyvällä, kun laasasfani astuu baariin?

Vai mitä haluat sanoa? Itsehän en ole kovin innostunut irtoseksin ajatuksesta. Eikö ole vähän epäkäytännöllistä pyrkiä yhtymään ennalta tuntemattomaan ihmiseen siihen aikaan vuorokaudesta, kun nukuttaisi kovasti? Minua ainakin alkaa nukuttaa aina kun pääsen baarista kämpälle siinä kello viisi aamulla. Jos haluaa aivan välttämättä tuntemattomaan ihmiseen yhtyä, niin suosittelisin maksullista seksiä päiväsaikaan. Pidemmän päälle oma käsi alkaa kyllästyttää, vaikka vaihtelisi kättä ja fantasiaa.

Kun sinä haluat tuoda esille pakottamisen aspektin, minä tykkäisin kovasti, jos naisporukka laittaisi minut käsirautoihin ja kiusaisi vähän. Voisimme tavata vaikkapa jossakin baarissa. Parisuhteet ovat monasti vähän niin kuin joutavanpäiväisiä satuja, joista on riisuttu niitä kiellettyjä elementtejä pois. Niissä on havaittavissa "romanttinen" naisen ehdoilla eteneminen.

Miehet mukautuvat huomaamattaan siihen mitä naiset haluavat. Syntyy illuusio, että molemmat olisivat loputtoman tyytyväisiä, mutta alta paljastuu epävarmuutta ja statuskuvioita. Minulle yhden illan jutun ideaalista tulee mieleen nokkansa työntäminen leijonan pesään. Ei välttämättä mielekäs idea, koska se antaa ihmisyydestä tai seksistä turhankin ähkivää kuvaa. Itse nuorempana sovin tapaamiset seuraavalle päivälle. Nykyisin taitaa olla niin, että nainen saa olla aika valmista tavaraa ennenkuin jaksan edes innostua.

Muille naisille vaan hekotan. Valtiofeminismin aikana naisiin ei voi enää luottaa. Jos itse olisin sinkku todennäköisesti käyttäisin aika innokkaastikin huoria, jotta voisin välttyä tietyltä orpouden tunteelta. Naiset voisivat kieltämättä enemmän pakottaa miehiä ja satuttaa heitä muutenkin kuin sosiaalisesti.

Itsekin olen ollut useissa pitkissä sivusuhteissa, sekä yhdessä parisuhteessa viimeinkin kaikki nämä naiset ovat olleet ainakin jonkinlaista ytn-tasoa.

On toisekseen aika yksoikoinen tulkinta ajatella, että tukisimme aivan erityisesti jonkinlaista pikaseksikulttuuria. Kun lukee muiden tekstejä huomaa omituisen asian. Nimittäin kenelläkään muulla miehellä tai miesaktiivilla tällä palstalla ei ole esitetyistä tiedoista päätellen ollut yhtä vapaamielistä ja älyvapaata suhdetta naiseen, kuin minulla. Naiset, jotka täällä kitisevät, eivät ole myöskään sellaista tarjoamassa - tai nähneet. Korkein esitetty tarjous tässä threadissa oli erään naisen tarjous kustantaa jollekin mieskunnan edustajalle menolippu Thaimaahan.

Välittäminen ja rakkaus ei olekaan femakkojen ykkösprioriteetti. Minä penään helpompaa ja antoisampaa sukupuolielämää kaikille. Itse rakastan syviä - ja hyviä ihmissuhteita. Sellainen irtokarkkiseksi tuntuu jotenkin tylsältä ajatuksenakin. Mutta pakkoko sen on olla halpaa, tai edes pitkäaikaista. Jos mies menee maksulliseen seuranhaku-tanssiravintolaan, niin miettikää mikä vittu siinä on, että siellä joutuu keskelle epätoivoista kilpailua pukumiesten kanssa?

Että kuka saa vittua? Sivistysyhteiskunta ei ole ainoastaan naisia varten. Se on konsepti, jonka tarkoitus on erottaa ihminen viidakon rajusta kilpailusta. Siihen konseptiin on päädytty veristen koettelemusten ja harkintojen kautta.

On viimein haluttu hyödyntää ihmisyyden suomaa mahdollisuutta olla osana äärettömyyttä ja universaalia tavoitemaailmaa. Ainoastaan seksi on jäänyt sivistyskartalta pois. Sukupuoliyhteistyö on tulevaisuutta, eivätkä feministit, jotka trollaavat tätä kuin jotakin peräkammaria tajua alkuunkaan on kysymys. On kyse kansakunnan hyvinvoinnista, bruttokansantuotteesta, Euroopan selviämisestä, poikalasten kunnioittamisesta yms. Mutta sitähän naiset eivät halua sen koomin, kuin miljardit herrasmiehetkään, koska pitää kilpailla, niin.

Bodattujen sällien lierihatut nousee, vaikka naisen tarjoaman seksin taso lähentelisi luokkaa ö2. Ja sitten viellä ostetaan vogueta ja pyntätään itsensä parhaimpaan kuosiin, mutta anti olla kun pojuille tulee sänkykertomuksen aika nämä glamourmimmit lähtivätkin lipettiin. Ei voi kuin sääliä. Koko ihmiskuntaa, tätä nooan arkkia, harhautuneita tolloja, tasapuolisesti. Tarjoa itse ensin porttiasi, ennenkuin aloitat pakottaa miehiä homokokeiluihin.

Minä homoilin ensimmäisen kerran vuotiaana ja voin vakuuttaa, että ahteri oli tiukka ja paska haisi. Toivottavasti näet elämässäsi joskus sen verran hohtoa, että voit kuvitella nöösipoikien tunkeutuvan omaan vittuusi.

Siihen saakka minun takaportti pysyy visusti kiinni. Voi, tää bmad on vitsikäs. Jos siis nainen tyydyttää itsensä,kuten lähes jokainen nainen aina välillä, hän on "todella ahne, itsekäs kusipää.

Ei voi muuta sanoa. Kai sitten vois sanoa saman miehestä? No, naisille ei tuommoinen idioottimainen ajatus kyllä tulisi mieleenkään. Ei tuota voi oikein muutenkaan tulkita, vai voiko? Puutuin siihen ajattelumalliin, että kun statukseltaan heikko mies tyydyttää itsensä suosiolla fantasioiden niin hänen ei enää tarvitse vaivata oikeita naisia ehdotuksillaan, jotka saattaisivat olla rivoja ja hävyttömiä.

Esitetty toivomus edustaa aika hyvin länsimaisen naisen valheellista arvokkuutta, itsekkyyttä ja ahneutta, ja seksuaalisen pankin päällä istumisen filosofiaa. Vaan eivätpä naiset yleensä mitään oikeita filosofeja ole koskaan olleetkaan. Heillä on se pillu ja pimpparallaa, ja se keskisormi jota näyttämällä miehen peppi siellä jalkovälissä pärähtää pystyasentoon.

Miehet hoitavat edelleen suuren osan yhteiskunnan perusrakenteista, nikkaroivat yhäkin naistenkin iloksi kännyköitä ja hevoskuljetukset korvaavia moottoriajoneuvoja erään huhun mukaan muuten auton moottorikammion sisällä työskentelee huoraa. Se miten miehillä menee ei ole näinä oman käden aikoina keidenkään arvonsa tuntevien naisten ongelma.

On naapurin Taina-Marialle sama, vaikka puolet Suomeenkin syntyvistä poikalapsista heitettäisiin Niilin vietäväksi sen jälkeen kun äitsylin hoivavietti on lauennut ja pojan markkina-arvo selvinnyt negatiiviseksi. Ainoa mikä menee on pisamafinninaamaluuserin mahdollinen työpanos muodikkaiden alfapariskuntien odottaman robottiteollisuuden puolella.

Ei minulla kenenkään masturbaatiota vastaan mitään ole. Itsekin masturboin - suurimman osan yksikseni, osan laukean naisten sormuksille. Nyt on aika saada muutkin naiset innostumaan miehistä. En jaksa googlailla, joten voisitteko pistää tänne selkokielellä mitä tarkoittavat ATM ja YTM, kuullostavat tyhmiltä akronyymeiltä.

Pistäkää samalla, minne naisen kannattaisi lähteä seksimatkalle pakoon suomalaisia miehiä, joilta ei saa ja jotka eivät vaan osaa. Ette osaa lähestyä naista Suomessa, niin siksi ette saa. Silloin teiltä kyllä saa, kun teitä lähestytään. Oltiinpa rahan perässä tai ei. Niin kuin jo aikaisemmin kommentissani sanoin, olen kauniiksi kehuttu 25 v. Täällä ei vaan osata elää.

En voi moittia naisia jos ei kelpaa. Olisipa joku seksiparatiisi naisillekin olemassa, jossa saisi tuntea olonsa prinsessaksi vaikka pitäisi maksaa. Linkattu jo pariin kertaan, mutta laitetaan vielä: Joo, tää kannattaa lukea alusta loppuun. Lipsuu se Suomi-touvankin läpi vielä kummasti kuuman auringon alla.

Pitänee vielä mainita kummallisesta ilmiöstä, että Suomessa nämä samaiset polyamoriset ja muut seksin perässä menevät inisijät jotka kuvittelevat olevansa ilman seksiä jonkun statuksen takia ikä, raha, urheiluauto, naama , nimittelevät itsensä kaltaisia naisia lutkiksi, jos nämä haluavat VAIN seksiä.

Halut ne on naisellakin. Itse en tuomitse teitä, tuskin kovin moni seksin ystävä tuomitsee, mutta itse olen saanut sellaista kohtelua, ettei tee paljoa mieli, niin sanotusti "antaa" sen jälkeen.. Herää kysymys, että ajattelevatko nämä kyseiset miehet sisimmässään, että heillä on joku etuoikeus seksiin tai että naisen paikka on ihan jossain muualla.

Taisin hoksata väsymykseni keskeltä tuon akronyymisotkun. Eli ylemmän tason naiset ja vastaavasti alemman tason miehet. Ei siis tarvinne selittää. Mistä pirusta vieras tietää mitä lehtiä henry lukee? Koko "kommentti" on kuvottava. Eduskunnan kavallusskandaalin taustalla on alkoholiin uponneiden rahojen lisäksi tyyriiksi käynyt kaukorakkaus. Ex-virkamies paljasti poliisin esitutkinnassa, että hänen elämänsä heitti täysvoltin vuonna Matkoihin kului paljon rahaa, ja velkaannuin pikkuhiljaa niin, että vuosien paikkeilla alkoivat varsinaiset kavallukset, mies kertoi.

Kävimme siellä noin kuusi kertaa, ja minä olen maksanut kaikki matkat, mies selitti. Lisäksi mies lähetti rahaa thaimaalaisvaimonsa äidille, jotta vaimon tytär pääsisi käymään Suomessa. Kyllä, maailmassa on miehiä ja naisia. Mutta ennen kaikkea, maailmassa on ihmisiä. Ihmisiä, joille on tyypillisiä tunteita ovat ilo, suru, rakkaus, katkeruus, epätoivo jne. Kun huomaa, miten samanlaisia me olemme, yhteiselosta tulee paljon helpompaa. Kannattaa hakeutua "synkkaan" kanssaihmisten kanssa, niin oppii paljon sekä muista että etenkin itsestään.

Loistava luento Esa Saariselta: Kaikissa ihmisryhmissä on ilkeitä ja ihania yksilöitä. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että ihmisiä kuvaavat sanat, adjektiivit, ovat aina jonkin ihmisen subjektiivisia käsityksiä. Sinun todellisuutesi on sinun todellisuutesi, mutta minun todellisuuteni voi olla aivan päinvastainen kuin sinun. Siksi me olemmekin niin samanlaisia - elämä on meille kaikille yhtä subjektiivinen kokemus. Olemme hormoniemme orjia tiettyyn rajaan asti, mutta silti me rakennumme suurimmaksi osaksi samanlaisista rakennusaineista.

Miksi aina vedota sukupuoleen, kun voisi kohdata ihmisen? Olen lueskellut tätä viestiketjua kiinnostuksella ja mahdollisimman avoimin mielin. Muutama kysymys on kuitenkin jäänyt vastaamatta, valottakaa niitä ken osaa:. Jos sitä vain haetaan, niin go for it. Mutta pitäisikö kotimaisten daamien olla enemmän Thaisiskojensa kaltaisia?

Onko se piirakka ainoa asia, jota naisessa arvostetaan ja halutaan? Niitä tuskin ehtii kovin paljoa siinä aktin aikana rakentamaan, niin onko se piirakan antaminen todella ainoa asia, jolla naisen arvo mitataan? Vai onko nämä paremmat Thainaiset myös hauskempia, mukavampia, fiksumpia? Hän ei ole rikas, eikä esimieheni, vaan mukava perusnörtti jonka huumorintaju kolahtaa.

Seksi kiinnostaisi, eikä siitä tarvitisi penniäkään maksaa. Eli siinä teille dilemma: Onko se naisten vika? Suomessa avoimesti seksuaalista naista haukutaan huoraksi. Thaimaassa on eri meininki ja naiset voivat olla avoimempia seksuaalisuutensa suhteen. Toisaalta luulen, että elintason parantuessa Thaimaakin muuttuu länsimaisemmaksi ja seksiasioista nuivemmaksi.

Ihan liian moni Suomalainen mies on haluttu ensimmäisen kertaa elämässään vasta sit kun thaihuorat tyrkyttää ittensä niille. En muista kenenkään puhuneen kenestäkään käyttänen nimitystä huora — tai yleensäkään puhuneen kenenkään seksuaalisista käytöksestä. Toisaalta työpaikalla ehdottelun katsottaisi olevan seksuaalista häirintää. Tässä nyt puhutaan, että suomalainen mies on tasokas. Se, että suorittaa, on insinööri, on auto ja talo ei tee tasokkaaksi. Eihän nuo ole mitään semmoista sielujen sympatiaa, mikä kiinnostaisi.

Nuo on vaihdon välineitä, jos olettaa että riittää kun tuo kotiin rahaa ja nainen siivoaa ja antaa seksiä siitä hyvästä. Jos katsoo mieskirjoa yläasteella tai armeijassa niin ei ole tasokasta sakkia. Unohtakaa hetkeksi se tasokkuus ja miettikää mikä teissä on samanlaista naistenne kanssa, samankaltaiset parit pärjää parhaiten eroamatta.

Samantyyliset harrastaa seksiä, josta molemmat tykkää ja haluaa yhtä lailla. Unohtakaa itsenne korottaminen tasokkaiksi miehiksi, jotka tekee mies-juttuja ja naisten erottaminen naisiksi, joita ei voi ymmärtää ja jotka tekee naisten hommat. Alkaa sitä pildeäkin tulla runsaammin ja ymmärtää, että kokonaisuudessa se ei ole tärkeää.

Korostuu kyllä sen arvo kun sitä on elämässä vähän. Lue hei vähän Laasasen juttuja. Sit säkin näet kuka on tasokas YTM. Se on tyyppi kuka saa monilta naisilta. Toi samanlaisuus ei voi pitää paikkaansa kun miehet haluu enemmän seksiä kuin saavat ja naiset pystyy panemaan ehtoja hintaa seksille. Sukupuolen tutkija on herralla hiukan liian vaatelias titteli, sillä tieteellisestä tai objektiivisesta sukupuolisuhteiden tarkastelusta ei ole kyse.

Ehkä katkeroituneen ihmisen vuodattelua kun ei halua nähdä, että itsessä voisi olla jotakin vikaa niissä miehissä, jotka saavat seksiä ja suhteita vain rahalla ja niiltä naisilta, joilla köyhyyden ja huonon koulutuksen vuoksi ei elämässä ole paljon muita vaihtoehtoja.

Varsin säälittävää koko hehkuttelu. Ainakin tytöille Thaimaassa tulisi maksaa kunnolla likaisen työn lisää. Muistaa voi senkin, että seksituristi voi kotiin tuomisina tuoda sukupuolitauteja tai HIV: Nyt on maailman AIDS-päivä, joten missä on tästäkin panojutusta maininta kondomeista? Ehkä se tauti on sitten itse ansaittu, mutta sitä ei pidä levittää kotimaassa eteenpäin. Itse asiassa tässä jutussa Ostettua rakkautta kondomi esiintyy yhdessä lauseessa:.

Baarin liikeidea on yksinkertainen. Yläkerran baaritiskin ääressä tai sohvalla voi nauttia olutta samalla kun televisiosta tulee pornoa - ja tarjoilijatyttö tarjoaa lisämaksusta bahtia, noin 17 euroa suu-seksiä. Onneksi näiden thai-naisten hehkutus on tyypillistä lähinnä näille vähän alhaisemman älykkyysosamäärän omaaville junttimiehille Jääpähän meille suomalaisille naisille ne sivistyneemmät yksilöt, jotka haluavat naisen olevan muutakin kuin kodinkone ja seksiautomaatti.

Mitä tulee tuohon Laasasen 'perustavaan ajatukseen', että seksistä joutuu aina maksamaan tavalla tai toisella, on naisille aivan luonnollista haluta kumppanikseen mies, joka kykenee huolehtimaan heistä ja tulevista lapsista. Mies, joka on valmis tuhlaamaan naiseen rahojaan ja aikaansa, on todennäköisesti sitoutuneempi naiseen kuin mies, joka ei suostu luopumaan omastaan naisen takia. Ihan yhtä epätasa-arvoista tämä on kuin se, että miehet yleisesti ottaen haluavat nuoren, kauniin naisen kumppanikseen.

Eiköhän Henry Laasasenkin olisi vain aika hyväksyä se tosiasia, että maailma on julma, epäreilu paikka ja kestää se kuin mies. Minun puolestani thai-naiset saisivat ihan rauhassa korjata nämä suomalaiset ihmisapinat, joiden aivot lienevät valahtaneet sinne jalkoväliin. Olisin mielummin yksin kuin tuollaisen miehen kanssa. Onneksi elän onnellisessa avoliitossa komean, hyvin tienaavan, puoliksi italialaisen miehen kanssa, joka ostaa minulle silloin tällöin lahjoja ja vie lounaille.

Laasasen mielestä olen varmaankin huora, onneksi moiset sanat eivät edes kuulu oman mieheni sanavarastoon. Onko femakoiden todella täysin mahdotonta ymmärtää näin yksinkertaista asiaa? Tuskin hekään ovat lesboystäväänsä valitessaan siepanneet ensimmäistä hölmöä jonka käsiinsä saivat. Kyllä siinä on hiukan mietitty mitä tuo toinen voi minulle antaa ja mitä minä hänelle. Laalaan soveltamana ma-teoria on erittäin yksipuolinen kuvitelma vaihdon luonteesta. Suomessa on maailman androgyynisimmät naiset.

Ja kun puhutaan "rakkaudesta", kaikenmaailman linnakundit saavat kasoittain ihailijapostia. Yllättäen moni mieskään ei ymmärrä sitä, että yhteiskunta, jossa miehiä syrjäytyy yhä enemmän parisuhdemarkkinoiden ulkopuolelle ei voi toimia niin, että kasvava sinkkumiesten ryhmä käy vaan kiltisti töissä ja suorittaa, naisystävän loistaessa poissaolollaan.

Halvalla thaimaa huorat