Call: Email:

Päivä sihteeriopisto forum


päivä sihteeriopisto forum

Mutta sivusto on reipas ja iloisen oloinen. Entisiltä sivuilta siihen pääsi vain yhdestä paikasta etusivulla. Siis niin että lista on pitkä nyt etusivulla on muutama uusinta mutta pitäisi nähdä esim uusinta tai jotain vastaavaa jotain nappia painamalla Foorumissa on ollut moinen ominaisuus ties kuinka kauan, vaatii tosin vain rekisteröitymisen ja loggaamisen jota ilman kyseinen valinta loota ei edes näy, Aiemmassakin ulkoasussa oli se käytettävyysongelma, ettei uusimpien keskusteluiden listaan päässyt kuin etusivun valikon kautta.

Johonkin pysyvään paikkaan linkki, mistä saa uusimmat keskustelut avattua. Toinen aluksi häiritsevä piirre on, että keskustelufoorumi on upotettu tuohon uuteen ulkoasuun. Sivu onneksi kuitenkin skaalautuu resoluution mukaan. Avatar näyttää myös kadonneen. Näppituntumalta kirjoittaisin keskusteluaiheita keskustelunaiheita, ja uusimmat keskusteluista on vähän kömpelöä suomea, uusimmat keskustelut olisi parempi 8 Muutoin uudistukset miellyttävät ainakin visuaalisesti, aiempi oli vähän haalea väritykseltään 8.

Mielessäni väritin nuo keltaisen eri sävyt muihin väreihin Keltainen sopii mun mielestä paremmin johonkin www. SO voisi olla vaikka violetti. Punainen olisi mauton kirkkaana, mutta esim. Muuten layout on kiva. Selkeä ja visuaalisesti tasapainoinen. Siisti, miellyttävä ja harmooninen. Näinä aikoina minä panostaisin kaikkeni ammattimaisuuteen, asiallisuuteen ja yhteiskuntakelpoisuuteen. Jotain, mikä synnyttäisi mielikuvia siististä, yhteiskuntakelpoisesta ja tarpeellisesta palveluelämän alasta ja siihen liittyvistä kysymyksistä.

Toi silmien tilalle tullut graduated-lakilla puettu logo on tosi jees. Buustaa imagoa minun mielestäni. Muutama kielikukkanen foorumin etusivulta vielä kun alkun pääsin. Ensinnäkin tämän foorumin alaotsikko, uutuudet ja muutokset esiteltynä ja keskusteltuna. Koska uutuudet ja muutokset on monikko pitäisi ne olla esiteltyinä ja keskusteltuina.

Lisäksi "viimeinen viesti" kaikkien foorumien yläpalkissa voisi olla viimeisin viesti, koska vielä toistaiseksi millekään foorumille ei ole kirjoitetu varsinaisesti viimeistä viestiä.

Tulipas taas tärkeitä huomioita. Ja se muuten on vanhan kunnon Joen käsialaa. Virhe rivillä tarvitaan ". Minäkin kaipaan vanhaa foorumin " uusinta" -listaa. Ei kukaan jaksa kirjautua sisään joka kerta vain nähdäkseen uusimpien viestien listan.

Sitäpaitsi foorumien linkit käyttävät jotain typeriä scriptejä niin, ettei topicceja voi lukea normaalilla tavalla: Ei tarvitse odotella sivujen latautumista. Mutta foorumin linkkipä avaa jutun myös siihen ikkunaan, jossa lista on Tätä ongelmaa ei ollut vanhassa " uusinta" -listassa. Klicka här och följ instruktionerna. Skicka ett email till oss om du behöver hjälp: Join us and start to share your thoughts. Click here and follow instructions.

Send us email and ask for help if needed: Olethan lukenut foorumin säännöt, netiketin ja moderaattoreiden ilmoitukset jotta viestintä foorumilla olisi mahdollisimman sujuvaa. Se eka posti ja rapsana. Tossa kaipasin vähän piristystä ja sitähän saapu sitten muutamien viestien ja päivän hermostuneen odottelun jälkee kotiovelle jopa muutamaa minuuttia etuajassa Ja sain juuri sitä mitä kaipasin, todellisen GFE kokemuksen ilman kiirettä, lämmöllä ja läsnäololla.

Saman suuntaiset kokemukset on myös minulla Heliestä. Thread Tools Show Printable Version. All times are GMT.

The time now is

.. Page 1 of 6. No, voi kyllä selittyä silläkin että olen perinteisesti huono hyväksymään muutoksia missään asiassa, joten jospa tähän vielä tottuu. Buustaa imagoa minun mielestäni. All times are GMT. Sohvan vieressä olleelle peilille tuli käyttöä, pääsi useammasta kulmasta tätä upeaa, tulista neitiä ihastelemaan.

Päivä sihteeriopisto forum

NURU MASSAGE WHERE KOTIMAISET SEKSIVIDEOT

Sihteeriopisto jkl seksiä jyväskylä

huhtikuu Skicka ett email till oss om du behöver hjälp: [email protected] sitähän saapu sitten muutamien viestien ja päivän hermostuneen odottelun. Skicka ett email till oss om du behöver hjälp: [email protected] Why don't you . 24th August MannaKla Tampereella aamupäivän. 3rd September. 4. syyskuu Ilmaiset suomalaiset pornovideot sexwork forum saunalahti mms asetukset päivän rakkaushoroskooppi bi-vaimo nettideittailu fressi mikkeli.